I survived!

Alltså vad skulle ni säga om jag bara flippade ur och skapade rubrik-anarki här? Så trött på framkrystade rubriker tbh. Men...tradition? Eller?
 
men jag överlevde helgen! Det trodde man inte men det gjorde jag. Jag transporterade mig till glorias (och glömde allt) och vi soundcheckade loss. Det tog hundra år men jag och Karl pratade om Astrid Lindgren och livet ett tag. väldigt trevligt. Sen gick vi hem till Karin och väntade, sminkade oss, målade naglar och allt sånt. Så himla cosy med melody gardot och wisky (inte för mig ofc) och pepp!
 
Sen gick vi tillbaka och fick hamburgare backstage. Så gott och nice och jag fick mat överallt men det löste sig. Jag och Karl köpte vatten och hittade en kille som karl kände (som vanligt), som jag bondade med om hur jävla dekadenta vi är. Ändå härligt. Vi kom tillbaka (som tur var pga jag stressade sönder) och vi värmde upp med att sjunga call me jättesnabbt. Peppen var total!
 
Och sen gigade vi sönder glorias ok! Jag och mamma sjöng duett. Jag ylade. Jag dedicerade en låt till min syster. Vi tappade bort oss hela tiden och det var härligt. Jag sa saker på scen som att "alla blåsinstrument är samma" och sånt. Ändå härligt! Vi avslutade med cyckellåten och jag spelade trummor. Karl var en bra vikarlie. Mitt bästa skämt, var det där. Älskar att giga (åtminstone ibland)! Sen spelade skurklandet och det var riktigt bra! Är typ kär i deras synthare nu ok. såna stämmor och synthslingor den tjejen gjorde! Upptäckte sen (när jag facebookstalkade henne) att hon var tio år äldre än jag. Vågar kanske inte skriva "hej kan vi jobba ihop med vad som helst?" till henne nu pga det.
 
Idag är det vååår! Alltså min balkongdörr är öppen och innan satt jag där ute i typ en minut. Woho! Och jag träffade Carin Hamn och superfikade på ramklints. Hon bjöd på två kakor, söta! Vi gjorde detta av en anledning, nemligen att jag imorgon ska till hennes jobb (lågstadieskola) och prata om min synnedsättning hela dagen. Så himla kul! Jag är lite glad om ni inte har märkt det...kanske...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0