Ska vi fira?

Shass: Ja alltså det är det bästa! Älskar att nå ut till barn <3
Annoushka: Mitt halsont är borta! Har du tagit över?
 
Det ska vi! Fast inte nu, för jag är så trött att jag håller på att gå av på mitten. Jag har dessutom telefontid med synenheten vid 08 imorgon. hur. Men först ska jag blogga! Jag ska blogga om igår, för då var Linus här. Vi möttes på stationen och åt på subway, för det var klart vi gjorde. Efter det irrade vi runt på systemet och var kaos, men det var kul ändå. Vi åkte sen hem till mig och hade ytterst märkliga samtal om Sirius och Drake och sånt. Mitt i ett sjukt hypotetiskt scenario frågade jag "är det sant?" eh, va, nej Emma. Vi pratade också om att jag skulle "setta och deska" på en pall och att han diskade mig från allt. Vi bestämde oss för att roasta alla, sjöng låten i rubriken och mitt i allt ringde Onna. Vi hann reda ut viktiga saker och hade en härlig tid, men sen åkte vi iväg Linus och jag.
 
Vi åkte in till Malmö för att se Paulina spela! Värt att nämna är dock att jag i taxin dit sa "jag har ångest i handleden!" så linus tryckte ut den. Så himla märklig grej, men bra av honom! Vi kom fram till stället och jag köpte relativt deppig linssoppa och hälsade på Paulina och hennes folk. Men sen spelade hon, och alltså...så bra! Blev jätterörd och nästan gråtig och alltså så bra hon är. Eller du, för du läser kanske detta. Hej i så fall fattar du hur duktig du är eller? Nä du gör inte det va...
 
Efter en stund åkte vi hem och på vägen köpte vi snacks. Vi pratade superstockholmska hela tiden och när kassagrabben frågade om kvitto svarade linus följaktligen "nä du kan kastare!" på samma dialekt...helt omedvetet. Skrattade orimligt mycket. Vi kom hem (efter en paus för gungande <3), cider och vin dracks och viktiga samtal fördes. Jag handmasserade till I see fire, vi pratade om förebilder, vi skakade hand på att vi ska leva och i slutet av kvällen lyssnade vi på alla våra viktigaste låtar och sjöng med så mycket vi kunde. Så himla bra och fint och deppigt och fint samtidigt!
 
Idag vaknade vi och jag var en spillra. När han åkt låg jag och halvgrät och hatade mig själv en stund, men sen stapplade jag upp och åkte in till stan. På bussen träffade jag en familjekompis dotter, sjukt märkligt men också en härlig tid. När jag kom fram träffade jag Filippa och skrev på biblioteksfiket. Jag klagade, sen skrev jag, sen klagade jag lite till. Ändå nice. Sen har jag mest podlyssnat och chillat, och nu måste jag sova herregud emma sov.

Kommentarer
Postat av: Annoushka

Ja, jag har tagit över. Mitt halsont finns kvar. :( Snuvig är jag också, men det är inte värre än att jag kan jobba.

2017-03-30 @ 07:58:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0