The new style with the fresh type of flow

Men hej!
vad bra jag mår idag! Kan bero på enorma överdoser av socker (enorma!), men ändå. Känner livspeppen! Och igår var jag och simmade. Det var skönt, men dock kaos-kallt i vattnet for no aparent reason. Efteråt fikade vi (jag och Filippa alltså) och jag insåg att jag kanske hade pms. Hon sa att hon hade det och jag bara "jag har aldrig det!" sen var jag mer "ge mig choklad!" ok, emma. Så jag köpte choklad och hetsåt den medan jag lyssnade på min nya favoritpodd. Eller Gilmore guys är ju min favorit alltid men ja.
 
Sen åkte jag him och åt middag och kollade på mästerkocken. De har inget kök hemma, så man kan stå på källartaket. Cray. De får diska i badrumet och jag skrattar åt dem. De lagade mat i programet (nähä!) och vi diskuterade hela tiden om vad vi skulle ha gjort om vi fick uppgiften. Tvingar pappa att svara på denna fråga jämt eftersom han faktiskt kan laga mat.
 
Idag har jag hängt med mormor. Vi har städat, fikat och skvallrat om släkt och grannar och exakt allt möjligt. mycket trevligt, och snart är det rep för imorgon ska jag gigaaa omg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0