Den låter väldigt god, fast också äcklig, fast liksom på det bästa sättet

Hej ni!
Jag har börjat hälsa på er igen har ni märkt det? Det var rätt länge sen ändå.Men nu ska jag berätta om min gårdagskväll! Efter bloggandet skulle vi äta lax, men jag hade glömt att man bör tina lax...så det blev fryspizza. ...Jää. Jag var otroligt stressad och kunde knappt andas, men efter någon timme lugnade jag ner mig. Vi förfestade på balkongen, gjorde sketcher (och ropade "sketch!" efteråt), planerade "balkongpodden", diskuterade vad som är en oko (allt som inte är kor? tjurar?) och hur man kan tolka låten oboy och dansade till you don't have to say you love me.
 
Sen tog vi oss till stan och satte oss på botulfs. Där pratade vi om saker vi kanske kommer göra om några år och jag bevisade min magkänsla genom att svara på om myntet Linus la i min hand hade krona eller klave mot handen. Jag klarade fem försök! Sjukt. Sen skulle jag smsa någon, och såg då att både mamma och ia hade smsat om att de var på stortorget och undrade var jag var. Såklart gick vi dit och satt i nice soffor och hände med mina föräldrar och ia och Jonne. Jag drack rom & cola, Linus drack en cider han inte gillade, mamma upplevde ett oförglömligt toabesök (innehållande en feministisk revolution och beskrivningen "känd från shotluckan"), vi diskuterade kön på bilar, alla var stolta över shotarna de hade druckit och livet var underbart. Sen åkte jag och Linus hem, basically.
 
När vi kom hem hällde vi upp chips och dipp och filmade videor till folk. Rubriken kommer från en av våra videor till Linus vän Christoffer, som jag säkerligen gjorde ett jättebra intryck på. Jag råkade också säga att jag var en is-anhängare...rimligt. Linus frågade hur läget var (för att sen komma på att de inte kunde svara) och tystade mig, jag var lagom otrevlig, vi pratade om den magiska drinken (rubriken), vi sjöng märkliga sånger, jag krävde att vi skulle skita i Vincent (rimligt) och vi tyckte att vi var roligast i Sverige. Det var vi också!
 
Idag när vi vaknade lyssnade vi på våra videor och sen åt vi chipsfrukost (efter rätt lång tid av halvsovande). Jag lärde honom lite punktskrift (det gick inte så bra för mig, men han var bra!) och nu sitter jag på balkongen och tar några djupa andetag. Livet pågår. Nu vet ni vad som har hänt i mitt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0