Hanging on the balcony and getting high

Ja, så sant som det är rubriksatt, här sitter jag i solen på min balkong. Dricker ett glas vitt (räknas typ som att bli hög) och är tydligen en sånt som bara skriver ett glas vitt utan att nämna att det är vin. Woho!
 
Men igår, igår var det författarfest! Jag var värdinna, för sånt gör jag, och vi var himma pga plats. Himma finns ju inget kök, så det var lite kaos (ganska mycket kaos), men det blev så lyckat! Mina annor kom först och hjälpte mig dekorera tårtan med grädde och böcker i sockerpasta som mamma hade gjort. Vi råkade vispa halvt smör och sen la vi på vegangrädde för att kompensera. Weird liv.
 
Sen kom alla andra! Vi drack bubbel och skålade för att vi är halvvägs till drömmen. Folk hade med sig mat (det var alltså planen), så pajer och sallader och grejer åts. Under middagen pratade jag med Jacob, Louise och Anna (1) om superkrafter vi har, drömmar vi haft, fobier jag har och allt möjligt annat. Trevligt som fan var det. Tårtan togs fram och vi började med uppläsningar. Jag sjöng en ny låt (eller ja den skrevs i höstas men har aldrig framfört den live förut) och folk läste jättefina noveller, kollagedikter, texter med bra låtreferenser i och annat fantastiskt. Alva sjöng också en låt och det var också jättemysigt.
 
Ungefär hälften gick (malmöiter, vad fan) och vi som blev kvar hade jättebra samtal om klass, sexualitet, preventivmedel, kulturellt kapital (och känslomessigt kapital vilket jag myntade) och allt möjligt annat. Chips åts (har så sjukt mycket chips över nu kom och ät med mig) och vi hade så öppen och ärlig stämning. Älskar mina klassisar! Och i slutet var det bara jag, Alva och Anna kvar och vi pratade om funkofobin jag tyckte hade pågått innan på kvällen. Så jobbigt att ens använda det här ordet men det kändes så och de stöttade sjukt mycket. alva, för övrigt, så bra hon är! Hade ingen aning. Och just det, jag fick en present! Greta-Stina tog med sig ett vinglas som såg ut som en tulpan! Var så rörd och glad över detta. <3
 
Idag har varit en så mysig dag. Jag sov himma och när mina föräldrar kom hem städade vi (jag diskade bestick i badrummet like there was no tomorrow), drack elva-kaffe med mormor och åt lunch i solen under livliga politikdiskussioner (ovanligt). Och nu ska den här dagen kickas igång (fult uttryck) med konseeert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0