I see fire inside the mountains

Hej från supervarm lägenhet!
Linus är här och just nu diskar han. Behändigt va? ;) nä jag bad honom så jag slipper ha ett enormt diskberg imorgon.
 
Igår var den stora ambitionen att vi skulle laga pannkakor. Fast egentligen var det han som skulle laga dem. Vi upptäckte dock att vi inte hade smör hemma, så vi fick gå till hemköp. Bra ändå. Sen började Linus med det stora pannkaksprojektet. Jag var ansvarig för att komma ihåg receptet och det gick ganska bra, förutom att vi nästan hällde i waaay för mycket salt...men detta avstyrdes. Stekandet var jättespännande och pannkakorna föll i många bitar. Fast den sista blev hel! Det måste jag nämna, för det var fan stort. Vi åt dem med sylt och grädde och det var jättetrevligt och gott (förutom när jag förklarade krig mot pannkakan). Sen satte vi oss i min soffa, drack cola och sjöng våra viktiga låtar. Det är alltid jättefint! <3 Såklart involverade det skålande till skyline (i cola), handmassage till I see fire och en massa duettande. Vi förstörde låtar med roliga textanalyser och var helt klart för nyktra för det mesta (obs på skoj).
 
Efter några timmar gick vi ut, med den stora avsikten att gunga. Vi letade upp gungorna rätt länge, men när vi hittade dem gungade vi och det är ju det bästa. Vi pratade mycket om styrelsearbete, ansvarstänk och en massa annat. älskar gungsamtal! När vi kom hem pratade vi en stund till och sen sov vi. Eller ja...Linus sov, jag försökte sova fram till fyra när jag äntligen somnade. Hemsk jävla natt med ångest, klåda och rastlöshet. Blearg.
 
Men idag vaknade vi ändå och efter att ha chillat hemma ett tag tog vi oss in till stan. Vid bussen träffade vi en märklig man, som la sig i vårt samtal med "får jag bryta in, är ni politiker?" vi pratade lite om nervositet och att prata inför folk, innan han sa "förlåt om jag frågar...men är du lite halvblind?" jag svarade att jag var helblind, men att Linus är halvblind. "Alla män är halvblinda", sa han då. Rimligt! Vi kom fram till stan och gick till subway. Där åt vi lunch medan allt som kunde blåsa iväg blev fångad av ac:n (orimligt!) och samtal pågick. Jag hade en del ångest och fick stå utanför en lång stund innan vi kunde gå vidare. Men det gjorde vi till slut, så vi fick till apoteket och systemet. Vi fick bra hjälp på båda ställena och jag blev rekomenderad ett vin. Snart ska jag dricka det och se om det är gott! Peppen! Vi kom hem, vilade, åt glass, solade och nu ska vi snart äta. Linus sjunger Duvemåla när han diskar. Vi kommer äta jättesent för vi måste gå till hemköp och köpa snacks. Varför kan inte jag gå till hemköp när han diskar och vara smart? #DöBlindhetDö nu slutar vi detta inlägg hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0