Maybe I love you, maybe I'm just kind of bored

Kära bloggläsare, jag har något att erkänna. Det är en stor synd och jag hoppas att ni kan förlåta mig. Det är med ånger och sorg jag måste meddela...
 
...att jag har börjat umgås med ännu en Anna. ...jag vet. En till. Nu är de tre om man inte räknar annoushka. tre. Det är ju inte ok. Så nu ger jag upp och kallar de anna h (den anna jag har hängt mest med), anna n (hon jag brukar gå till centralen med) och anna b (den nya). Töntigt, men nog bättre än siffror. Tror jag.
 
Hur hände sig detta, då? Jo, först hade vi textsamtal. På vägen dit peppade jag mycket, tills jag insåg...att jag inte hade läst några texter. Det hade liksom inte ens föresvävat mig? Så weird. Så jag stormade in och bara hej, jag har inte gjort något, nu kör vi! Och det gjorde vi. Där träffade jag den nya annan, Anna b, som hade skrivit den bästa texten ever och dessutom var svintrevlig. Jag hade redan frågat några om de ville dricka upp festvinet hos mig, så jag bjöd in henne också och förvånande nog tackade hon ja! I övrigt gick samtalet bra. jag hade lämnat in text och det var väldigt svårt, men roligt, som det ska va.
 
Efter mycket väntan och annat åkte jag, Anna N, Anna B, Delphine och Camilla hem till mig. Vi köpte en massa snacks på hemköp och sen satte vi oss på min bastu-varma balkong. Alla älskade min lägenhet och min stora balkong och Camilla kommenterade elgen jag har i köket (Björn, heter den) vilket ingen annan gör. Vi drack som sagt festvin ("stora glas till annorna och små glas till androrna") och Anna B fick agera både bartender och dj. När vi väntade innan insåg vi att vi båda gillar kacey Musgraves, vilket ju är helt magiskt, så vi lyssnade på henne och sjöng follow your Arrow för full hals. Fantastiskt. Camilla tyckte att jag borde ha ett tv-program från min balkong där jag intervjuade folk och sjöng. Den här hybrisen ja gfår alltså. "Du är så begåvad", "du har haft en blogg i tio år och är 22, du är ju inte klok nånstans!" och "men så mycket talang får man ju inte ha!" sa folk till mig. Helt sjukt. Vi tittade på festfolket på gräsmattan, diskuterade och som Anna B sa: "jag saknar inget i livet just nu." True that.
 
När Delphine och Camilla gått gick jag och annorna in. Vi köade låtar, sjöng i omgångar (when I held yah var en highlight för den kunde alla), lät de dramatiska känslorna avlösa varandra, kammade och flätade varandras hår och bondade om exakt allt möjligt till klockan 01:00. Så oväntat svinbra kväll!
 
Idag har jag mest varit glad. Sjungit, lyssnat på grejer och fått veta att det nu har fötts kattungar av vilka jag förhoppningsvis kan köpa en! Wiii! Så ja, livet är riktigt bra. Måste sluta på något annat sätt ibland va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0