Skörda grillelinas frukter

Paulina: Ja, jag vet egentligen vad det hette, men jag var inte helt säker och brydde mig inte så mycket heller...
 
Nu mina damer och icke-damer kag jag meddela att det har blivit maj! April har varit en toppmånad, så jag hoppas att maj blir ännu toppigare. Men nu ska jag börja maj med att blogga om april!
 
Eller alltså jag ska blogga om valborg. Har så sjukt komplicerade känslor kring denna högtid så ni anar inte! Hatar den, gillar den, hatar den, romantiserar den...nämnde jag hatar den? Jag firade den i år med min syster och hennes vänner på galen-ankan aka vildanden aka ett random område i Lund vem bryr sig. Vi skulle grilla, hävdades det bestämt, så där satt vi i kylan och åt. Eller jag åt kanske inte jättemycket för det var en massa grönsaker, så eh nej. Musik spelades upp, jag ramlade när jag satt i en backe (har legit aldrig sett så full ut och hade bara druckit en äppelöl, herregud) och jag sa rubriken. Den kom från att Benjamin kallade grillen för grillelina och Syster blev ledsen för att han skulle vara otrogen med en grill. Jag sa rubriken med betydelsen att hon skulle få maten åtminstone. Hon blev illa berörd men det är ju inget nytt.
 
Sen gick vi in (vilket var tur eftersom jag höll på att dö av kyla) och Benjamin blandade drinkar som om det inte fanns någon morgondag. Det var satsigt som fan och till råga på allt skulle det spelas pressure Point. Jag fick typ inga poäng, men var rätt bra på själva spelet...detta fattar man bara om man vet spelet. Det spelades även "the circle of beer" (vilket jag tror heter beer pong egentligen), till vilket jag skrev en theme song och Benjamin blev orimligt utsatt under spelet. Vad hände mer tro? Folk dansade till Zara Larsson, jag var Sidekick till alla och just det det var ju musikquiz! Systers jobb var att skriva ner vad jag sa var svaren, basically. Det var spännande och vi vann pga musikquizdrottningar.
 
Igår sov jag till 15:00. Varför jag gjorde det är något oklart så här i efterhand, men det är som det är. Så det var ingen riktig dag. Idag är knappt heller det, men vad gör det? Jag bara ligger och lyssnar på poddar. Sån dröm! Älskar att ligga ner mer än mycket annat. Så startar vi maj gott folk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0