det är lika bra att sluta bry sig

God morgon på eftermiddagen! Jag är trött och förkyld-mysig (okej, så, är detta min tredje förkylning i år? vad fan hände med mitt imunförsvar you guys?) och lyssnar på en jul-podcast där de dricker sig fulla på äggtoddy. är det en grej i Sverige? är det gott? Borde jag dricka det i jul? Jag hör nu alla läsare utom två säga "nej, Emma, du dricker tillräckligt!" men jag lyssnar inte på er! Jag ska dricka äggtoddy! Om det är gott. Annars ska jag itne göra det. Vänta, är det typ amerikansk glögg? I så fall, fuck det. Jag gillar bara glyhvein ju.
 
Jag tänkte snabbblogga (bra då att jag börjar ranta om fakking äggtoddy) om min gårdagskväll. Då träffade jag...Hugo! Vet ni vem det är, bloggfolk? Vissa vet, men många inte. Han gick i min skrivargrupp från 2009 till 2013, elelr ja han var med tills 2016 men då var jag för gammal. Och nu sågs vi igen! Vi gick till surf schack, för det är klart vi gjorde, och åt middag. Vi pratade jättemycket om språk: ingått språk, språkhistoria, hur allt i engelskan kan bli "a thing" och hur märkliga ord är. Vi hann också bonda överbubbelplast, våra mediciner, sekter (jag berättade allt om people's temple och han om en indisk perfekt stad där ingen bor) och gamla skrivargruppsfolk. (det är en bebis med i den här podden och den är jättesöt och bebbig! jag vill ha en!) Det var jättekul att träffa honom igen!
 
När jag kom hem hade jag ett långt samtal med vad jag numera kallar Osby-gänget. De fick höra en liten saga om min chock och det resulterade i olika låt-diskussioner, men även yttrande av rubriken (från Annoushka) och ett samtal om hennes halsband: vilka som var fula, vem hon hade fått dem av, vilka hon hade fått på julen och en del annat som jag inte riktigt förstod. Hmm, nu ringde Filippa och sa att hon hade ramlat ihop när hon diskade, så jag ska inte åka till malmö om tre minuter som tanken var. Nähä...då får jag väl göra något annat då, I guess...men det blir utan er. hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0