I call it murder, no love allowed

Hej hej här sitter jag på srf skånes höstmöte. Och bloggar samtidigt. Men de pratar bara om rapporter ändå så vem bryr sig? Okej, nu pratar de faktiskt åt viktiga saker, men jag kan simultana. Rapporterna var också viktiga jag är en duktig representant jag lovar! Jag hade till exempel en egen rapport. Den var ytterst viktig. Eller nåt.
 
Men jag ämnar blogga om min spektakulära gårdagskväll hos lilla! (vår mötesordförande är oerhört sassy. Hon är världens mest drottninga tant.) Jag kom hursomhelst till hennes "oenkla boning" och vi åt hennes supergoda pastagratäng (jag älskar den), drack vin som mormor hade gett oss (hon är bäst) och lyssnade på blogglistan. Till slut sjöng jag så engagerat att vi var tvungna att gå och spela. Vi testade lite covers, provade glitterstämmor som blev så bra att jag nästan dog, arrade gamla emma-låtar och hade en fakking underbar tid. Att spela med Lilla är det bästa som jag vet i hela världen. Men sen åkte vi in till stan och tanken var att gå på karaokebar. Men när vi kom in dit var ljudnivån så pass hög att vi inte kunde hitta baren eller ett bord eller ens en människa. så vi...gick ut och letade efter ett annat ställe. Det är helt okej att ni inser hur coola vi är. Vi gick över gatan, vejde för en del "mojar" och med hjälp av en random man (som tog tag i min käpp som om man får göra så) hamnade vi på carib bar. Tror jag. Vi lyckades beställa White russians och drack dem medans vi slog snygga rytmer på bordet, pratade om våra imaginära framtida flickvänner Stephanie och Amina (vi fick välja varandras tjejers namn) och var stolta över oss själva. Lilla lyckades till och med gå ut och beställa taxi, hitta till baren och köpa vin och sen komma tillbaka! Queen! Vinet var gott som fan och vi skrattade en massa och jag ville lyssna på rihanna för det var karibiskt flow. Så jag använde rubriken till det.
 
Vi kom hem igen och efter att hon dissat mig och åkt upp i hissen själv (hon är förlåten) drack vi julmust, åt sombreros (jag ingick äktenskap med dessa gudomliga tingestar) och lyssnade på musik. Och kramades jättemycket för det måste man. Ingen av oss kkunde prata, Lilla skrattade åt ungefär allt och ingenting och vi (mest jag) sjöng en massa till alla låtar. Det var jättemysigt och jag har inte mått så bra på länge.
 
Imorse vaknade vi alldeles för jävla tidigt, men frukost gjordes (tack <3) och jag tog mig iväg till malmö live. Och här är jag nu! Jag sitter längst bak och är besökare och det känns konstigt. Jag och Fatmir bondar dock väldigt mycket och verkar tycka lika om nästan allt. Han kommer inte ihåg att han har träffat mig innan! Sån tönt. Men nu ska jag ge mötet min odelade uppmärksamhet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0