Ingen del av nånting, ingen del av allt

God eftermiddag, bloggfolk!
Nu ska jag berätta om min fredagskväll, och dag också I suppose. På dagen kom mormor med asian express-mat och vi städade loss. Det behövdes, kan man säga. Hon fick smaka mitt goda kaffe (det hade ju tydligen skvallrats om...) och hemmet blev rent till slut.
 
Sen åkte jag him för lite Nashville (okej ganska mycket Nashville) och mat innan jag och pappa åkte iväg mot malmö. mamma skulle också ha följt med, men hon blev kräkissjuk. (hon hade naturligtvis slutat kräkas innan jag kom dit, annars hade jag åkt hem igen direkt.) Det viktiga med denna resa är dock att vi åkte i deras nya bil! den var "iridium-grå", så vi spånade på namn som iris och irene. och vad tror du spelades när vi satte oss i bilen? iris med goo goo dolls. Så hon heter iris nu, helt uppenbart. Hon är sjuuuukt hightech och jag gillar henne!
 
Så varför åkte vi till malmö? Vi skulle se Thåström på malmö arena! Vi upptäckte att vi hade ståplatsbiljetter, men det var nästan bäst så, för det var så himla roligt. Jag sjöng med så högt jag kunde i beväpna dig med vingar, ingen sjunger blues och rubriklåten, nere på maskinisten (höjdpunkt!). De nya låtarna var riktigt bra och kändes som den bästa sortens undergång, jag fick en kompis som aldrig kom på vad låtarna hette så jag fick hjälpa till (det var mycket mindre störigt än det låter), en random superskåning försökte lura i mig att han stått här sen 5 (det funkade ej) och...och...han spelade...di mauer. Alltså! Okej, det är inte var e varjen direkt, men...ändå. Wooow. Magi. Hela publiken sjöng och det var så stort att vi glömde att filma till mamma. Förlåt! Han spelade alla vill till himlen också och jag skrålade med fulla män. Hur de blev fulla vet jag verkligen inte, för det fanns ingen alkohol i lokalen. jag fick inget konsertvin! Det var faktiskt sorgligt, för jag var supersugen på det. Konserten var hursomhelst helt Amazing och så himla kul på alla sätt!
 
Idag har jag kämpat för att få gå på fest, men så blir det inte, så jag får överleva. Men det blir nice tider ikväll ändå så jag överlever. Det var allt för nu, kära bloggfolk.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0