Jag har stött bort alla jag älskat och tafsat på

Hej kära ni, nu åker jag tåg. Jag är i Stockholm om typ en halvtimme. Då ska jag podda loss! Och träffa Onnas kattbebis! Men nu ska jag berätta vad som har hänt i mitt lilla liv:
-I tisdags hade jag handledning med Carola. Vi utredde popcorn-poppande i boken och kände peppen över att ja, nu jävlar blir det snart en bok! I hennes kommentarer stod det också saker som "tjoho!", "nu är det dags för pepparkaksbak minsann!" you own Everything, Carola.
-Sen försökte jag och Filippa fika, men hon fick i sig gluten och vi fick panika hem efter att ha handlat popcorn och vaniljte. Prioriteringar!
-Igår hade vi textsamtal och jag lämnade text. Det var väldigt jobbigt (svåra ämnen mest), men jag fick höra en del tolkningar som hjälpte mig. Tror jag.
-sen hände si-möte (jag makar ingen sense) och vi skrev karaktärskartor och diskuterade voldemorts inre monologer. Konst.
-Jag fick brutal ångest av diverse anledningar och höll på att börja gråta på bussen. Det var definitivt inte stabilt på något sätt.
-Jag pratade med Onna om uteblivna lesbiska sexscener (det var tydligen mitt fel?), hur man lagar panerad fisk egentligen och...katter. alltid katter!
-På kvällen träffades jag och Anna H på stan. Vi satte oss på Bishops arms och pratade om varför alla måste flytta ifrån mig (jag hade ganska långa rants i ämnet), kulturmän, naiva unga människor, våra böcker och allt möjligt. Jag mådde myyycket bättre när jag kom hem. Rubriken sades då, när Anna pratade om hur självutlämnande män pratar. Egentligen fortsatte meningen, så syftningen ändrades, men jag förstod inte det först pga mycket lång paus.
-Och idag åker jag tåg. Det har varit ganska uthärdligt, känner jag. Jag har till exempel läst en bra bok, eller jag vet inte om den är bra än men jag hoppas det. Men nu slutar jag blogga, för vi har lämnat Södertälje. Stavas det så? Jag gissar. Vi ses på tåget hem you guys!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0