Jag vågar ta steget ut och ro

Hej bloggfolk nu har det varit helg! Så som det ofta är, sådär en gång i veckan. Men det är ingen vanlig helg, denna, för jag hade tjejhelg med Annoushka! Supermegastarka känslor!
 
I fredags kom hon hit (efter mycket problem med hämtning och telefoner och sånt) och vi drack bubbel och blev lagom fnittriga. redan då myntades ett av helgens viktiga teman, nemligen när jag sa fel och började prata om "madacken". Madacken jobbar på macken, men det förstår ni säkert redan. Vi skrattade väldigt, väldigt länge åt madacken och hennes mack. på alla dialekter. Alltid. Vi åt lax (som mer blev laxmush, sorry), var kongressjour åt Robert och Paulina (som båda var på srf:s kongress) och lyssnade på Shirley clamp. Det hade vi peppat länge och det var Lovely! Vi sjöng för full hals, hörde fel (rubriken...det är tydligen steget ut på bron? va?), sittdansade, åt chips och blev emotionella när låtarna var fina. Livet, ändå.
 
Igår gick vi upp (sent, hävdar hon) och åt frukost. jag fuckade dock upp kaffet, så det var ett stort problem. Det löste vi med att åka in till stan och fikade med pappa rävås (som jag tydligen säger). jag åt pekan-paj och fick cola zero, så livet var sorgligt. men vi hade det bra ändå och pratade om Kosovo, nyheter och mat man får och inte får äta. När vi kom hem igen gjorde vi något annat vi skulle göra, nemligen lyssnade på Kulla-Gulla! vi läste den femte boken i serien (inte konstigt alls faktiskt) och vi blev kära i sosatina (lillungen <3 <3 <3) och hatade agda...eller adga som jag sa senare på kvällen. Då hade jag även svårt att säga "sosatina"...woops. Men efter några timmar av läsning beställde vi pizza (den var slisead! wooo!) och åt denna, med sås! Wow! Vi lyssnade på andra Shirley-skivan och jag berättade om mina konstiga musikaler och grejer som barn. "ministeriet, ministeriet igen!" minns ni, kära läsare? (nä.) Jag blev känslosam och sjöng dramatiskt, men vi flippade också ur och skrev om låtarna...om att dricka vin! såklart. Det var jätteroligt! Och efter ett märkligt samtal med lilla åkte vi in till stan och drinkade på botulf! Min bartender jobbade och sa "vill ni ha det vanliga?" jag älskar honom. så vi drack det vanliga, alltså rom och cola, och det var awesome. Vi sjöng med i låtar när vi kunde, jag försökte lära Annoushka att sjunga tvåstämmigt (som i att hon höll kvar vid melodin) och vi var ytterst märkliga. Jag blev dock jättetrött, så vi åkte hem och chillade lite för att sen somna till nästa Kulla-Gulla-bok. tydligen blev jag väckt och gick upp och stängde av? minns inte detta. men jag hade min jävla mattelektion-dröm igen, blääää.
 
Idag vaknade vi tidigare (vintertid rular) och åt frukost för att sen lästa mer. vi gjorde dramatiska ljudeffekter till boken (jag försökte till exempel låta som ett svavelgult moln...) och hatade på karaktärer och pratade som sosatina och klängde på varandra som alltid. Annoushka buffade till exempel på mig och sa "maaat." det var den stämningen. Men nu har hon åkt hem och jag tömmer vår vinbox (låter värre än vad det är) och chillar. Imorgon ska jag gå i skolan. Hur gör man? Minns ej. Kommer jag vakna? det får vi se. Cliffhanger!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Åååå älskar kullagulla!! Behöver nog läsa om nu

2017-10-30 @ 03:01:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0