när jag var liten hade jag ett lamm som hette falukorv

äntligen börjar oktober och jag ska blogga om bloggfesten! Jag kan spoila det redan nu: den var Amazing. onna kom redan i fredags och vi lekte med Josef, pratade relationer, åt ugnspizza och chillade med livet. Så kravlöst och mysigt det är att hänga med henne!
 
I lördags var det dags! Mormor hämtade oss vid lunch och vi gjorde chokladbollar och pajdeg hos henne innan vi gick him. Snart anslöt Paulina och vi hackade olika grönsaker, fixade med bordsplaceringslappar och repade inför kvällens "blelning". Så kul att spela med henne (och ursula the keyboard)! Folk anslöt pö om pö och bubbel dracks i trädgården. Pappa roastade mig och Marie, folk spekulerade kring sina berlocker på glasen och plötsligt skulle vi alla gå en runda och säga nåt snällt om olle. Rimligt, tydligen. Vi gick in och gjorde den berömda bordsplaceringsleken! På varje plats låg ett citat från min blogg och idén var att folk skulle gissa vem som sagt det, så att man på så sätt hittade sin plats. Så kul! Vi skrattade väldigt mycket, Marie fick flytta överallt och vissa visste inte ens vad de själva hade sagt (Olle...). Men till slut satte vi oss alla ner och åt mat. Maten var god, samtalet flöt och jag och Lilla var nervösa, men sen blelade vi! Det var nya låtar och stämmor som folk älskade (!) och en rolig cover och vi hade en underbar tid. Som vi ska ut på vägarna med det här materialet och mer! Hur? Ingen vet. Men ska ska vi! Sen åts det blårta och blokladblollar (förstår ni hur jobbig jag var på festen nu eller?) och festen blev mer informell, som fester ska. karl höll i snapsvise-allsång och jag och Marie sjöng byns gamle alkis för full hals. Rubriken sades av Olle (och det var sant!) och folk sjöng och skrattade och hade en fantastisk tid. När folk åkt hem var det bara jag, Annoushka, Lilla och karl kvar och vi satt i några extra timmar, tömde en vinbox och pratade om livet, folk vi stör oss på, identitet och lite allt möjligt fram till 03:30. drömfest, tack alla som var där! Just det, alternativ rubrik: "Man fastnar alltid i en vals", sagt av Ia när hon avbröt min väg till toan med att dansa med mig. som man...gör?
 
I söndags vaknade vi upp och fick ägg till frukost. drömliv såklart. Onna och Annoushka åkte och jag och Lilla hade en perfekt bakisdag hos mig. Vi lyssnade på podd, åt choklad, spelade lite, drömde om att bo ihop någon gång i framtiden, pratade om vad jorden inte krätsar kring och hade en lugn och fin tid. Det har jag haft sen dess också, förutom handledarsamtalet igår. Det var verkligen amaaaazing! Vi pratade om vad vi saknar i boken, när vi kan börja pussla (eller jag då) och hur bra det faktiskt går just nu. peppen är enorm! idag har jag handlat, ätit maxmat och chillat jävligt mycket. Jag vill bara ligga i min säng just nu, men jag ska åtminstone få något skrivet imorgon förhoppningsvis. Det längtar jag som fan till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0