Det ordnar sig alltid, men det skiter sig rätt ofta

Hej bloggfolk här är jag!
Vad bra livet är nu, det ska ni veta. Och igår var en sviiiinlång dag! Jag började med att komma i tid till skolan (jamen kan ni fatta det eller?) och vi hade sångtext-föreläsning med Niklas. Först fick jag bara ångest och självhat och tyckte mest allt sög, men efter lunchen (där jag konfronterade kassapersonen om hur varför de inte har samma mackor utan byter varje jävla dag) blev det bättre. Vi skrev om my bonnie till olika saker och peppade inför textuppgiften. Jag ska skriva om en pati smith-låt. Peppen ändå! Jag hann hem om en liten stund, sjöng som en besatt och blev sen ledsen av töntiga anledningar.
 
Sen åkte jag mot Osby. chauffören var king of Everything och vi hade en riktig förfest i bilen. Vi höjde volymen och jag sjöng skamlöst med till Justin bieber, dua lipa och slutligen despasito så det dånade i halva Osby. Så himla kul! Så jag var smått adrenalinig när jag kom fram. Chauffören sa även rubriken, kan jag nämna. Väl hos Robert och Annoushka åt vi samma mat som vanligt (som det ska va) och sen hade vi sagostund. Jag och Robert turades om att berätta thrilling sagor och det blev både misslyckade köpenhamnsresor, känslotjuvar, intriger, praktikanter (denna saga resulterade i att jag och Annoushka klamrade oss fast vid varandra av ren chock) och resor behandlades. Andra rubrikförslag var "jag kommer dö, men det kommer bli härligt" och "de få, små russinen i den jävligt stora kakan". Mycket skratt, mycket spännande saker och en underbar kväll! Och taxin kom i tid, trots krongel och regn, magic. Men alltså. Jag upptäckte en sak i taxin. Peter Valbeck leder Karlavagnen? Hur fan hände det? Eller som pappa sa: "låter de honom prata i ett program där han kan säga vad han vill?" ja, tydligen.
 
Idag har jag sovit massor, pratat med Hannah (<3) och fikat med pappa- på balkongen! magisk höst. Skoja det är mest kallt men solen sken woho. Nu ska jag snart iväg och göra kulturnatten osäker, eller något. Ingen vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0