got a girl with california eyes and I thought that she could really be the one this time

but I never had a chance to make her mine cause she feel in love with Little thin White lines. Deppigt när man har en snygg tjej på gång och hon gillar kokain mer. Lyckligtvis har detta ej hänt mig. Än.
 
Men mycket annat har hänt! Igår var en sån bra dag. (I torsdags blev jag sjukare och låg mest hemma) Jag var i skolan och vi hade skrivworkshop. Det innebar att vi flödesskrev en massa roliga övningar! Jag vet inte om det finns något jag kan lägga upp, men jag får fundera på det. Det var hursomhelst jättekul! Älskaaar att skriva you guys. Efter detta åt jag lunch i skolan och jag, Anna N, Louise och Matilda gick till stan och drack öl (vin för mig). Vi hamnade på glorias (igen) och pratade om skrivande, deprimerade tonåringar och my imortal. <3 Nu kom lilla hit! Det var planerat obs så ni inte tror att hon bara dök upp out of nowhere. hursomhelst, sen landade jag hemma ett tag och sen åkte jag med Malmö med mamma och Karin. Vi skulle äta japanskt och prata om jane bond, så det gjorde vi. Jag åt den godaste och dyraste laxen ever och vi skrattade och pratade och planerade lite för bandet osv. Vi kunde dessutom sitta ute trots skitväder, vinst i livet! Vi efterrättade (jag tryfflade <3) och sen gick vi till folk å rock där lakely skulle ha sin releasefest!
 
Där hittades fåtöljer och vin (Lilla hälsar att hoppet är det sista som överger både människa och katt på tal om ingenting) och sen spelade olika förband. De var härligt mediokra. Lakely, däremot, var svinduktiga! Svinsnygga stämmor, en norrländsk violinist, banjo (!), mysigt mellansnack och den sötaste trummisen i väääärlden. Så himla bra och trevlig kväll! Men jag ska sluta nu och umgås ordentligt. hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0