jag ska inte till nåt jävla nånstans

Herrejävlagud vilken dålig bloggmånad september är. När jag som bäst peppar bloggfest glömmer jag att blogga, smart va.
 
Men jaha ja, jag har varit i Stockholm. i fredags åkte jag dit och jag och Paulina försökte tågpeppa varandra. Vi väntade på centralen väldigt länge och där träffade jag vår gäst Dudu, som är en drottning om ni undrar. Jag och hon kom fram till att jag borde ha en skyld där det står "fråga vem som helst utom mig", så himla rimligt. Till slut gick vi till max och åt middag och efter en yrselatack i tunnelbanan och annat kul kom jag till hotellet. Där hängde jag med lite folk och pratade om...bostadspolitik, tror jag? kul fredagskväll.
 
I lördags hade vi kompetenshöjningsdag. Vi lärde oss en massa om olika grejer, jag skrev en debattartikel med Lucy och allt flöt på bra. På kvällen åt vi middag och Dudu upplevde en inre samt yttre kris eftersom hon inte visste om restaurangen skulle slänga servetterna som inte använts. Det var tydligen det viktigaste i hela hennes långa liv. Hotellet återintogs av oss (vänta va) och jag, Paulina och Lukas hade "blobbmöte". vi insåg i fredags att vi är blobbar av förvirring, så nu är vi blobbegruppen...tydligen. vi pratade, kramades och låg till slut i en stor blobbhög i min säng. väldigt mysigt och nostalgiskt.
 
I söndags hade vi sammanträde. Under detta hände en del saker som gjorde att jag bröt ihop, men när gråtstunden var klar och vi lärt oss om brandsäkerhet åkte jag, Lukas och Onna hem till henne. Hennes nya Place är jättefint och har bästa energierna! Vi spelade in ett poddavsnitt på hennes golv (jag älskar att ligga på golv!) och sen lagade hon mat. Vi lyssnade på musik och sjöng och livet var Amazing. Jag frågade varför jag hade hört en låt och Lukas svarade "för att du har hört alla låtar". Rimligt. På kvällen när han gått lyssnade jag och Onna på gamla inspelningar. så himla mysigt! älskar verkligen att hon och jag är nära vänner fortfarande efter ett helt liv.
 
Igår följde jag med Onna till jobbet, alltså us kansli. Jag jobbade lite där och sen var jag med på kanslimötet. Älskar stämningen de har där! Hannah kom och hämtade mig, fast inte riktigt, för vi gick och köpte lunch på matborgen med Onna och åt den på kansliet. Alla fokuserade mest på Luna (Hannahs bebis), men det var trevligt ändå. eller vad man säger. Jag och Hannah (och luna då) åkte hem till henne för att hänga några timmar och klaga på hur trötta vi var innan jag tog mig till mitt tåg och åkte hem. Nu är jag här. Har haft en sovdag. Mår inte direkt solskensbra men så är livet och jag får leva med det. Är världens sämsta bloggerska, jag vet. Just det, Paulina sa rubriken på tåget. Så nu vet n idet också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0