varför man aldrig ska säga att man har flow

Hej från mig och Josef i sängen!
Här ligger vi och chillar och josef flaxar runt lite med sina sötetassar. Jag mår som en fakking prinsessa och livet är bara...bra. faktiskt! Och igår var jag i malmö och såg ja jaja podcast livepodda med Filippa! Tåget kom direkt, och bussen kom direkt, och då gjorde jag det man inte får göra (förutom att skriva "och" efter kommatecken som jag precis gjorde). Jag sa "Vilket bra flow vi har nu!" ...nej. nej nej nej Emma. För visst fan åkte vi typ 7 hållplatser för långt och hamnade på katrinelund. och nog fan virrade vi runt där, ringde taxi, fick ingen taxi, hoppade på en buss, märkte att även den var fel och hoppade av på värnhem. jag höll på att flippa ur och var så stressad att jag knappt kunde andas,men på värnhem hittade vi en taxi som stod ledig och vi kastade oss in och kom till slut fram. ...och såklart var de sena. Men det var skönt för då fick jag pusta ut och dricka ett glas vin. Det behööövde jag. Och poddinspelningen var magisk! Varför? För att Felicia Jackson sa att hon älskade mig och "jag kan inte kolla på dig för jag är kär i dig". Detta hände! Jag har vittne! Mitt hjärta svällde upp och jag dog samt svettades som en gris. Förlåt sammetströjan.
 
Det blev paus och sen massa standup. Jag och Filippa skrattade högst av alla, olika reflektioner om byxor behandlades och livet var på topp. Vi åkte till centralen igen, åt pommes på burger king och pratade om sexualitet, saker man inte ska ha i sina köksskåp och att vi måååste starta en podd tillsammans. Detta kommer hända. Kanske. Kvällen slutade såklart med massivt oflow, så jag missade min hållplats och jag fick köra klostergården runt. Fuck you, Skånetrafiken.
 
Idag har varit en mysig dag. Var himma en sväng, åt kycklingtacos, testade att gå till hemköp och fick instruktionen att "gå längs staketet och ingen annan stans" av en främling (OBS jag gick inte bara ut helt yolo, mamma var på väg) och sen satt jag hemma. Här hemma har jag gosat med Josef, ätit Pringles, läst en ganska bra bok och lyssnat på gullan Bornemarks sommarprat. Sån fucking Queen hon är. I can't even with this lady. Har också varit oerhört taggad på musik och sånt (konstigt va?) och nu gäspade jag så dramatiskt att Josef flyttade sig. Förlåt lilla jag ska sova nu. vänta, inte lilla, hon är inte här. förvirrande nu.

Kommentarer
Postat av: Plagiatad och kränkt lilla, nä skoja

Gullan är livets början och livets absoluta drottning i hela världen! Vad vore min barndom utan henne... Och musik är mycket bra grejer...

2017-09-03 @ 15:05:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0