He'll never love you like me

Det är vår, you guys! Det är våååår! Just idag, alltså. Sen blir det kallt. Men ändå! Det är sol och glitter och jag kan inte förstå hur mycket det betyder för mig. Och vänta hold up var är min katt? Var har hon gömt sig? Vänta, ska hitta henne. Jaha, hon var där ute.
 
Sen sist har jag inte gjort jättemycket, men jag har till exempel tagit ännu ett jävla tandavtryck. Det förra var ju uppenbarligen inte bra nog. Men jag klöktes inte den här gången! Victory! Och eftersom mormor körde mig (seriös fråga: Hur gör andra blinda när de ska till tandläkaren? Tar ni färdtjänst? Isf hur går det till?) gick vi och fikade på ramklints efteråt. Ramklints in my heart. Sen var jag hemma och gosade med Jossebosse (vad heter inte den här katten nu alltså), la upp podd och hade en chill tid.
 
Idag har jag och mormor gjort rent balkongen! äntligen är det rent! Golvet var på riktigt grönt innan. Hjälp. Jag har också varit i stan och köpt en massa sprit till festen med Saga. Jag ställde mig där jag stod minst i vägen och skickade henne för att hämta olika flaskor. "Ska vi ta den stora?" ja, det ska vi. Hej jag kommer ha en Amazing fest på lördag I am so pepp! Vi hann också prata om grammatik och slaveri, som man gör, och snart ska jag handla allt annat till festen. Och sola lite på balkongen fast det egentligen inte är så varmt. Glad vårdag! Just det, detta fick bli rubriken pga latino-influenser är vår och det är en flatlåt vilket är svinbra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0