Livet suger när man har tvångstankar

Shass: Det hoppas jag också! Katjor åt alla (förutom hedvigar)!
 
Så...jag lämnade er verkligen med a bang i måndas. Hej, jag är lesbisk af, hejdå. Det var inte meningen, men min dator blev tagen av en främling i en bil. Det var däremot meningen, för han skulle laga den. Eller inte han men vem bryr sig. Så jag har varit utan dator i flera dagar nu! Tortyr! Och det här är inte heller min dator, utan en lånis som jag har fått av pappa. Den pratar engelska så jag blir lite galen men ändå. Nu kan jag blogga igen! Vi lyssnar just nu på synthmusik och lagar mat, pappa och jag. Eller ja, jag bloggar ju. Pappa sa pricis "ska vi ta ett glas vin?" så jag känner mig trygg.
 
Men ja, sen sist har ju massor hänt. I tisdags var jag med styrelsen hela dagen. Vi pratade en massa om arbetsgrupper och hade möte, Bo mobbade mig och Annoushka mycket och vi hade trevligt som vanligt. Älskar min styrelse. Nu mosar pappa potatis och vi bondar över "gladsynth". Anyhow...det hände inte så mycket spännande med dem tror jag? Men i onsdags hängde jag med Anna N hela dagen typ. Vi fikade på bibblis och sen var vi hos henne. Där lyssnade vi på musik och lagade jättegod lasange. Vi catchade up om allt möjligt som hänt, planerade ungdomsböcker vi ska skriva (#skrivhöst) och blev emotional till låtar vi gillar. Jag älskar henne!
 
Igår var det enda som hände att jag såg karl stanly på humorfestivalen. Oväntat bra, faktiskt, och vi träffade rolle och malin! Så länge sen! Och nu ska jag äta mat så det var inte mycket jag hade att säga ändå. Det blir så i efterhand. Sorry.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0