When I say shotgun, you say wedding

Hej bloggfolk och hejdå 2018! Det kommer en listjävel, men den är inte klar än så ni får den imorgon I suppose. Det blir kul för er. Men ja, jag och Hannah har det bra. Igår efter blogget lagade vi lite mat och drack vin och hade en liten mini-festkväll. Vi lyssnade på partylåtar från olika eror av våra liv, rökte / passivrökte på balkongen, tröttade ut jossan med hög musik (förlåt till henne) och skrattade mycket som vanligt. Och sjöng, såklart. Jag sa till slut att hon verkligen borde sjunga i ett indieband. Det borde hon! Fast inte idag för hennes röst är helt paj i princip. Det bevisade hon nu med att sjunga väldigt...icke-fint. Vi har tydligen brottom nu, märker jag, och hannah pratar om bilder på insta. usch mina naglar är straight-långa och nu lyssnar vi ju på hayley så det går ju inte! Men okej jag måste duscha, ville bara kika in och säga hej och hallå och framför allt hejdå till 2018. 2019 kommer bli bättre, så ni vet!

Inte ens chriss Martin kan fixa dig nu

Hej hej vet ni vaaad? Hannah är här! I min lägenhet! Sjukt ju! Men ja, blogg ska pågå, och igår kom Filippa hit. Inte min ledis, utan hon jag var på en dejt med en gång. Vi lagade mat (hon lagade mat) och vi pratade om att vara "convenient", att inte vara ickebinära fast vi har tänkt på det, att jag inte hade buljong hemma och lite så. En mysig liten kväll, och när hon åkt hem chillade jag med livet.
 
Idag kom Felicia Jackson hit och poddade med mig! Det är fan det sjukaste som har hänt mig ni fattar inte. Så vi poddade loss, och sen kom Hannah! Vi har försökt napa (det gick inte så bra) och pratat med hennes syster, som var extremt fettfobisk. Jag blev aaaaaaarg. "Emma, jag är här!" ropade hon och nu sa hon att hon ville ha vin. Det ska vi väl kunna ordna. Nu började vi prata om fisar, så vi har ett bra och sofistikerat liv.

I remember thinking, even in my dreaming, it was a good line for a song

 Så, hej. Dags att säga ord. Jag har mest varit hemma de senaste dagarna, kan jag ju erkänna. Jag har sovit, såklart, och köpt julklappar till mina gudbebbar. Eller bara till den ena än, den andra ska jag fixa idag. Jag och pappa var på rean och köpte dem, samt strumpbyxor till mig jäää. Det behövs så att säga. Jag har också äntliiigen börjat läsa cirkeln! Jag försöker räkna ut vilka som ska flata sig, men jag vet inte än, så jag väntar med spänning och shippar alla så gott jag kan. Tycker att de alla borde bli ihop i en enda stor poly-klick. Helst.
 
Det enda som har hänt är att igår var jag hos mormor på kalkonmiddag. Jag medtog mögligt äppelmos (det var inte meningen) och släktpratat pågick. Jag chockade alla med att vilja tatuera mig och alla hade märkliga samtal, tills på spåret började. Det såg vi och jag älskade Josefin jättemycket som vanligt, fast ingen tävlade ordentligt! Inte okej. Jag var så trött att jag knappt kunde sitta upp och fuck det ringde nyss. jävla skit. Det var Syster, så det gjorde inget. Anyhow...vi teade och kaffade och sånt, och sen fick jag äntligen sova. Usch allt i hela kroppen gör fan ont just nu. Ångest är en kul graj hörni. Men jag fick i alla fall ha the end of love som rubrik innan året tog slut. Tur det.

Hur många gånger ska du rädda mig?

Vill ni höra en ganska...sjuk grej? Detta är grejen: jag är typ vuxen! Och...ganska många...är yngre än jag? Typ jättemånga! Jag är 24 år gammal. Det betyder att ganska många människor tycker att jag inte är en ung person. I am, vill jag understryka, men ändå! Och jag vet typ inte hur jag ska hantera detta.
 
Igår pratade jag med en liten tjej från twitter i telefon. Hon är femton år. Femton år! Och vi pratade i...två timmar? Vi pratade om våra matissues och allt möjligt annat, och hon var så smart men ändå så...liten. men det var inte ens stelt. Jag har dm:at med en annan femtonåring och en artonåring (varför skriver jag inte med siffror) lately och de är så fina. Men obs jag ska ej bli en sån där ung tant som hänger med småbebbar, eller jo lite, men...det är så fint att ha småsystrar. jag har ju en lillasyster nu, men jag har en massa andra små systrar på the internets. Alla mina baby dykes som jag vill bädda ner och krama och lugna. Jag älskar dem.
 
Och de bryr sig om mig. Fast jag är en weird old lady (det är man ju för fan om man är 24 och pratar med någon som är 15) så blir de oroliga när jag inte äter eller mår dåligt. Och det är så jävla fint! Så ska ju småsyskon vara! Yngst, ja, men också äldst ibland när det behövs. Och aaaaaaaa det är en så fin grej! Finn, Henny/Henry, alla andra, jag älskar er. Ni kommer klara er. Vi kommer klara oss. Jag lovar.
PS. Bebbesystej du är alltid min bästa bebbesystej! Så du vet!

don't listen to a word I say, the screams all sound the same

Visst är det helt jävla bananas att jag inte har haft den här låten som rubrik innan? Det är little talks, alltså, och jag har älskat den sen 2012. Sex år! Vad har jag hållit på med? Nu var jag tvungen att pausa för att sjunga min favoritrad. Nostalgiskt. Anyhow...jag mår bra idag. Märks det? Jättebra faktiskt! Och igår efter blogget gick jag faktiskt upp. Syster och Benjamin kom och vi alla hade spel-dag! Först spelade vi besservisser (pappa hade fått nya kategorier i julklapp) och vi "barn" vann överlägset båda omgångarna. Men vi fick inte en enda svenska hits-fråga! Jag blev ledsen.
 
Sen spelade vi speak out, som innebär att man ska säga konstiga meningar med en läskig grej i munnen. Första gången fick jag genuin panik och trodde inte att jag kunde fortsätta, men jag kämpade på och till slut blev det bättre. Vi skrattade mycket, jag och pappa var sämst ("vi pratar ju inte så tydligt annars heller", var min slutsats) och meningarna var ofta creepy. Sen spelade de andra alfapet och pandemic, vilket jag inte kunde vara med på, så jag satt mest bredvid och drack vin och sa till när de skrev icke-ord. Hundarna var bananas, speciellt haddock, och när spelandet var klart åkte de hem. Jag hade också tänkt åka hem, men så hände inte, utan jag och mamma tittade på Ellens special istället. Den var mysig och rolig och alltså visste ni att hon är 60 år? Jag hade ingen aaaaning! Hon kom liksom ut när hon var 40. Det är ju...jättesorgligt. Tänk att inte vara ute! Jag kommer ju för fan ut i varje mening jag säger! Jag har min läggning på ett halsband! Okej, det är jag som är weird där, men ändå.
 
Idag har jag mest chillat. Lyssnat på podd, ätit, nu sitter jag i köket och datar. Om någon timme ska jag nog åka hem, tror jag. Saknar mitt hem känner jag. Så vi ses väl där, I suppose.

Det är ju jag som är mamma!

Hej från min säng-kokong! Jag är jättehungrig så nu ska jag gå upp, tänkte jag, men först ska jag blogga. Obs var uppe och åt frukost I'm a good girl. Men igår var det julafton ju! Och det var väl som vanligt. Ska vi lista oss igenom julen? Vi gör det va.
-Julfrukost åts precis som sig bör och vi fick morgonklappar, bland annat en skiva som jag inte ens hade önskat mig men som jag ville ha.
-Jag och syster hade rimstuga och skrattade så vi fick kramp åt systers kaotiska rim.
-När folket kom såg vi på kalle som vanligt och vi sjöng med och jag och amanda var pk-maffian som vanligt.
-Vi åt julbord och jag hade den perfekta tallriken. Broccolipaj, köttbullar, prinskorv, ägg och äppelsallad.
-Min mamma är ett geni, så till julbordet fick vi bubbel! Det var amazing!
-Klappar delades ut och jag fick vad jag önskade mig: skivor, tights och klänningar.
-rubriken kommer från mormor, som blev lika förbluffad varje gång.
-Jag fick ett litet härligt meltdown och gick ut och gick med mamma och lukas. jag grät och vi sjöng alan walker.
-Vi spelade "när då då?" och det tog aaaaldrig slut. vi ville bara att någon skulle vinna.
-Vi åt mandelmusslor och amandas mystiska cheesecake, men den åt inte jag. alla var ätna till förbannelse, eller va vänta, mätta menar jag. ätna? ingen var äten obs!
-Sen har jag sovit jättelänge. Och drömt att jag hängde med en robot! Roboten var rätt cool vill jag minnas, när jag slutade vara rädd för honom.
-Julen är här, töntar, och nu måste jag gå upp och äta något och gå på toa I am dying over here. Men nu vet ni att jag mår bra och allt vad det heter.

I want a girl with lips like morphine

(oj, detta skrev jag den 23, och det kom inte upp? What the fuck?)
 
Se denna rubrik som 1. en bäst låt och 2. min önskelista. För det är julafton nu och jag vill ha en julklapp tack. I alla fall lite hopp om en sådan vill jag ha. Men ja, innan jag går in på idag ska jag berätta om gårdagens roligaste med andra ord-samtal.
Jag: Mammas namn fast med en annan vokal på slutet!
Syster: Mammo!
J: Nej den här mamman!
S: Heleno!
...va?
 
Men ja, idag vare lillejul. Jag och mamma har gjort mer julgodis, till exempel mozartkulor och cornflakesgodis. Det är amazing. Vi tittade på så mycket bättre och jag fick starka linnea-känslor och på kvällen åt vi kött med klyftisar och jag och pappa gjorde en spellista med våra bästa låtar. Den hade tydligen påbörjats för flera år sen, men det kom ingen ihåg. Den är bäst for the record. Vi såg en sappy julfilm om tomten och grejer och den var fin och rolig och gråtig men alltså jag är inte gjord för att titta på film. Blir alldeles för emotional av det och typ får panik när obehagliga saker händer. Särskilt övernaturliga filmer, för då är det alltid en massa fallande och flygande och sånt, och det är ju svinläskigt! Jag är too känslig for filmer. Men nu ska jag sova och invänta julaftons början. Snälla emma somna snabbt idag och inte efter hundra år <3

Du är en kula som blir över

Men hjälp varför börjar jag blogga nu? Jag är ju dödstrött hallå? Mennn ja...igårkväll kom jag ju him. Jag och mamma lagade fläskpannkaka och sjöng alan walker, och sen såg vi the holiday. Det är ju en jättebra film! Så mysig och julig och söt. Blev helt varm och trygg av den. Och sen sov jag här nere i den dåliga sängen (den är väl inte dålig, men mjuk), fast jag kunde inte somna på ungefär ett år men ändå.
 
Idag vaknade jag och fick äggfrukost (<3), och efter lite vilande kom resten av familjefolket hit och vi julbakade. Jag och mormor tryckte ut mandelmusslor som vanligt, Syster och Cia gjorde märkliga dadelmojar och mamma och Johanna gjorde masssa knäck och kola. Så mysig tid! Sara sprang runt i en räv-onesie och var söt, jag drack mycket must och när de utomrävåsiska åkt hem hängde vi mer. Jag och Syster lyssnade på gamla 2008-hits (och mycket acon) och sjöng Chris Brown genom väggen när hon var på toa, vi åt en märklig lasagne som eventuellt inte var helt hälsosam och tittade på på spåret. Jag kunde konstiga svar, alla kämpade men vi förlorade och Lukas och Haddock for rundor.
 
Sen spelade vi spel. Med andra ord kändisar, blidde det, och vi skrattade och failade hela tiden. Syster och pappa var värdelösa ("nej det var den andra!", "en...i stockholm...bra..." och sånt) och vi hade ett bra tid. ja, ett bra tid, jag orkar inte sudda okej lev med det. Och nu ska jag sova, och snart är det jul yo.

You can't hurt me, I'm a ghost

Nu var det länge sen jag bloggade, det var det verkligen. Hemskt ju! Men jag har inte gjort särskilt mycket alls de senaste dagarna, and so. Jag ligger mest i sängen, som vanligt, och har inte varit ute sen i onsdags kväll. Då handlade jag och pappa upp halva city gross inför julen. Eller ja, pappa handlade väl liiite mer än jag, kanske. Sen har jag mest tittat på youtube och stört folk på the internets, och spelat in en podd...själv! Det var en ganska absurd upplevelse, men ganska mysigt ändå. Jag gick igenom året, blev nästan gråtig, sa konstiga saker och hade det bra. Jag har smällt bubbelplast (quality entertainment) och läst gamla marian keyes-böcker för avslappning. Och alltså, homofobin i böckerna! Det är ju bananas! Och fatshamingen! Och att alla tjejer älskar smink och kläder (och väskor), ja det är ju en självklarhet. Till och med den allra mest bittra tjejen ääälskar smink, hur är det möjligt? Kunde verkligen skriva en hel avhandling om detta, men...det är nog bara jag som tycker att det är intressant. Borde skapa en helt annan blogg där jag kan ranta loss om halvdåliga böcker och popmusik, så ni alla slipper höra. (Har seriöst tänkt göra det i flera år, men aldrig orkat.) Så nu vet ni att jag lever, och snart är det jul det blir väl festligt va. Jag ska flytta him snart, alltså om typ tio minuter, så jag får ordentligt med familjeomsorg i jul. Och mat, för alltså jag äter så sjukt lite mat nowadays. Det är verkligen inte hälsosamt. :(

det där är inte mitt barn, var kom han ifrån?

Japp, sen sist har jag fått en bebbe! Ingen vet hur! Nä skoja det är bara en hurula-låt. Han kan sjunga ballader har ni hört så sjukt? Och det är så fiiint! Men ja hej här ska väl bloggas om life va. Gud varför gör jag ens det? Like...varför bloggar jag om det här tråkiga livet som ingen bryr sig om? I elva år, no less! Det är ju...naturvidrigt! Men okej, idag har jag hängt med anna n. Vi fikade på bibblis och catchade up, hatade töntar och peppade bra julklappar, och sen gick vi över gatan och tog en öl på glorias. Okej jag drack ej öl men ni fatttar. Vi ville aldrig åka hem, men var tvungna ändå, och sen har jag varit hemma. Jag har pratat med Hannah om uppfostran, hångel och annat trams, och sen har inget annat hänt. Jag har haft en liten mysig ensamfylla, för det får man ha ibland hörrni, och årslistat loss. Och snart sovit som en liten stock. Jag vill alllllllllltid sova men det är ju inget nytt. Fan jag har inte tagit mina meds! Jag hatar den här jävla nya rutinen. Så, nu har jag tagit dem. Har jag sagt att jag har fått en ny medicin? Det har jag i alla fall, så vi får väl se vad som händer med den. Inget säkert. Jag har inget direkt hopp. Och det...ja, det var väl allt.

I love this record baby but I can't see straight anymore

Det är svårt att see straight för 1. svårt att se och 2. svårt att va straight. Tänk att det finns folk som både ser och är straight? Hjälp :(
 
Så jaha, det är mitt i natten. hur fan har det hänt? Jag har ingen koll på dygnet alltså verkligen. Men okej, igår efter mitt senaste inlägg åkte jag ju i taxin som kom, och åkte till lilla för fullskaligt systermys! Båda var extreeemt klängiga och vi lyssnade på musik, åt maxmat och snacks (gud den här helgens mat alltså), sjöng, peppade inför lillas lärarkarriär och hade det bra. Jag hade en super-sångdag och sjöng loss bland annat på låtrubriken. Lilla hävdade att hon blev lite kär i mig när jag sjöng den. Så, om ni vill höra mig sjunga lady gaga så kanske ni blir kära i mig! Varför ni nu skulle vilja det...
 
Vi sov som stockar (och jag drömde mardrömmar om mina gudbarn :( ) och sen fixades ordentlig äggfrukost med juice och te. Bäst. Jag åkte hem och...och...sov. jag skulle ha gjort grejer men det...gick inte. Så jag bara sov. Och nu har jag börjat med årslistan (det känns som om jag börjar tidigt i år? det kanske jag gör, men vem bryr sig) och chillat, och ska väl snart sova igen antar jag. rimligt litet life den här emman har.

Lägg denna sanning på din playlist

Hej från...mig! Bra hälsat va? Mina "hej från" har aldrig varit bra oavsett så vem bry. Nu har Onna åkt hem, kan jag berätta, och oj nu kom min taxi. Men han är en halvtimme tidig så jag bloggar i superspeed först hörrni. Och igår, då såg vi silvana! Först var vi himma och åt korv med mamma och pappa, men sen åkte vi in till torget och hängde med syster. Vi försökte dansa efter bästa förmåga (för att hålla värmen mest) och sen kom hoooon. Jag hade rätt om vilka låtar hon körde, och hon var så bra! Publiken var bäst under veckan, vi ropade mer när vi kunde, hon var söt i mellanpratet och allt var bra. Sen spelades partylåtar och vi dansade och sjöng med, särskilt i I gotta feeling och paid my dues där jag och onna gick loss för vi var tvungna. Sen dog vi av kyla, och när jag väl hade sjungit rihanna med glädje åkte vi hem. Och på vägen hem! Såg vi silvana! Hon gick in i en taxi! Vi såg henne och hörde henne och stod bredvid henne! Aaaaa!
 
Jag fick sova inatt! Fleeeera timmar! Vi lyssnade klart på kyss min plysch och åt klart kakorna (åt klart?) och sen lämnades onna vid tåget. Subway köptes och åts, och sen råkade jag sova i några timmar woops. men jag var faktiskt värd det. och nu ska jag till paulina! Så myyyysigt! Så det blev kort, men peppigt i bloggen.

they will not control us, we will be victorious

Haj från min och Onnas härliga värld! Just nu ingår följande komponenter i denna värld: Mys, supergoda kolasnittar med choklad, cola och kyss min plysch (gammalt program på p3 som Onna äntligen har fått mig att lyssna på pga flaaaatooor). Det är life hörrni ni anar inte. Och life har det varit! Igår åkte vi in till torget och stod där i eldlukten, tittade på allt som hände, blev bjudna på kakor av bikerboys och...blev spontanintervjuade av p4. Lite som vanligt. Nä, men typ så, radio bara pågår. När vi hade gjort det (och förvirrat mamma genom att gå iväg med intervjuaren så hon inte hittade oss) åkte vi hem, beställde pizza, lyssnade mer på mh, sörgde över att straighta småtjejer finns och hade ett bra life.
 
Men...sen skulle vi sova. Det började bra, för direkt efter midnatt spelades för evigt och vi ropade "tack gud jag är homo!" för glatta livet. Men sen somnade onna, och jag...jag gjorde inte det. Alls. Jag bara låg där och lyssnade, ville stänga av men ville inte väcka onna, undrade över nyheterna, blev överpeppad när de pratade om cecilia vasa och sen spelade uprising (rubriklåten), blev rörd när Emil Jensen spelades och till slut tröttnade jag. Onna vaknade och vi pratade lite, och då somnade jag äntligen. Såklart. Så jag somnade vid halv sju. Jä. Så jag supersov några timmar (just när det blev bra musik) och sen åkte vi in till stan. Där åt vi lunch med mamma och syster, trots att vi fick vänta i hundra år på maten. Jag och Onna stod vid buren ett tag och såg krunegård, skrattade åt det helt orimliga ordet "funktionsdrabbad" (vi är drabbad av vår funktion!) och hörde fel på allt. Och nu är vi här, med kakor och flathumor. Älskar mitt life, men är...trött som fan. Ska vila lite nu innan jag ska åka iväg igen.

Jag dödade inte honom, jag neutraliserade honom bara

Haj från mitt och Onnas musikhjälpshäng! Fast det är ett dåligt häng för vi kan inte vara vid buren särskilt mycket alls och det...vill vi. Vad är det för poäng att skaffa en massa homies om inga av dem vill stå vid en glasbur i vinterkyla och titta på när radio sänds? Vavava?
 
Men vi har det rätt mysigt ändå. Igår var vi himma och åt mat, försökte mysa med haddock (han var mest bitig) och lyssnade på bra musik, och sen mh-lyssnade vi massor. Rubriken kom till när ekot sa att en man hade blivit "neutraliserad" när de clearly menade dödad. Det är ju också ett fint sätt att säga det på, liksom. Vi lyssnade halva natten och det var jättemysigt, fast vi sov för lite. Till exempel kom boelspexarna och sjöng amazing luciasånger! Båda jättesnygga stämmor och svinroliga texter, typ "han vattnade sina fålar fem, så de blev jätteblöta". Alla har ju tänkt det, men ingen har sagt det. Igår var det dessutom rock power hour, eller...alltså. De sa att det var det. Men de ansträngde sig nästan för att låta bli att spela musik. 0 dubbellåtar och pladder hur länge som helst! Not cool.
 
Idag har jag gått fram och tillbaka till hemköp och nu är jag rätt säker på att jag kan gå dit själv! Sen har vi legat i våra sängar och lyssnat, framför allt på p3 nyheter som fan har spårat ur. "Tjejer med självskadebeteende och...sånt", "allt fler snubbar i sverige steriliserar sig" vad fan ska det betyda? Vad går ni på, nyheterna? Liksom...och sånt? För det är ju inte en känslig grej, detta med självskadebeteende. Inte alls. Nu försöker vi mest hitta folk att burhänga med och chillar, typ så. Så nu vet ni var ni har mig, det är ju viktigt.

Nothing breaks like a heart

Hej och hå visst känns det som om det var ett år sen jag bloggade? Det var ju typ det! typ 60 timmar, men det är samma sak. Och antalet timmar av de 60 jag spenderat i min säng är...stort. Men lite, lite har jag varit uppe. Till exempel igår, när jag...inte var inne i buren på musikhjälpen. Fast jag trodde att jag skulle vara det. Stelt. Jag satt utanför buren och pratade i din gata istället. Men där hann jag plugga min podd, rätta folk, rappa till silvana som spelades i buren (men det hördes alltså ej i radio) och vara ett allmänt weirdo. Och sen åkte jag hem och sov i typ fyra timmar till. Stabilt ja exakt
 
Sen åkte jag till psykologen, som verkligen förstod hur illa det var, och sen träffade jag Anna N. Vi köpte grejer att äta och dricka och sen åkte vi hem till mig, där maxmat beställdes. Vi lyssnade på def leppard och cher och annat rimligt, kramades, uppdaterade varandra och sen spelade vi in vår saknade podd. Den blev härlig! Sen läste vi ur my imortal (som är bäst) (kanske inte) och sen åkte hon hem. Då pratade jag med Hannah och hade krampig ångest och sov lite mer, och idag har det städats i olika omgångar. Så har jag haft det. Men idag mår jag lite bättre hörrni!

För jag vill inte må sådär

Hej hej, här är en lägesrapport från min töntiga lilla ångestvärld där jag bor. Kan även kallas: Min lägenhet. Här ligger jag i sängen och stirrar upp i taket och gör ingenting. Typ så är det. Kul va? Jag kan inte gå i skolan och är helt slut. Idag var jag uppe i två-timmarsintervaller för att sen behöva lägga mig igen. Stabilt va. Mitt enda produktiva idag är twitter. Där är jag on fire nu för tiden, det ska ni veta. Men in real life är jag...inte det. Men jag har bra folk i alla fall. Mina föräldrar har verkligen stepped up och är så jävla bra. "Säg till om du behöver något. En kram, städning, mat eller vad som helst." Bästa de. Lilla var också jättebäst och pratade med mig när hon packade upp sin mat hon hade köpt. Det var mysigt <3 jag älskar henne så ni vet.
 
Jag skulle ha pratat med min läkare idag om meds och sånt, men på något jävla helvetes sätt missade jag samtalet. Jag orkar inte. Men hon ringer på torsdag i alla fall. Då jävlar. Annars...har inte mycket hänt. Var himma igår och åt mat och såg så mycket bättre, och det var nog det. Nu lyssnar jag på crazy town och ska sova. Visst är det konstigt hur jag inte får ro att sova men inte heller kan gå upp? Det är ett jävligt liv jag lever, det ska ni veta. Men jag försöker ta mig fram, så det är egentligen ingen fara. Allt bara suger helt oändligt mycket. nu vet ni.

Where are the sleepless nights I used to live for?

Så...hej. Hej hej hej nu har det hänt hörrni. Jag har spelat metal med blåsorkester. Två gånger, till och med. I did it! Och det gick bra! Det var mardrömsjobbigt, men det gick bra! det var mycket hamna backstage och inte helt veta var jag var, men ändå bli hämtad hela tiden. Väldigt stressande. Syster kom och sminkade mig efter bästa förmåga (=misshandlade mig allmänt) ("smink är ett våldsamt spel, Emma!" "Det är inget spel, Sara."), jag drack äckliga groggar för att tagga upp, mina instrument-dudes sprang runt rummet spelandes på sina instrument som uppvärmning och...vi spelade. Och det gick så braaaa! Och var så kul! Jag meddelade att vi var satanister (det var uppgjort, jag gick inte bara loss) och jag kom ihåg alla ord, sjukt nog! Vi var alla svintaggade och fick blommor, och sen lämnade jag allt för att gå ut och äta med min fanclup. OBS skämt men ändå inte skämt.
 
Vi gick till glorias och åt, men de hade tagit bort sina fina skålar så jag blev ledsen. Jag skulle ju stula en! Vi pratade om vad vi egentligen hade sett precis, sweden rock, att ha ett tredje sinne, att lowkey ringa någon och annat trams, men jag var så trött så jag knappt kunde sitta upp. Jag och pappa tog en taxi hem pga bussar, och idag...har jag sovit och legat ner. Gick precis upp för att äta något och började må dåligt direkt. jäää mitt liv rular va.

Vill ha svart vill ha vitt vill ha alla färger

Fyyyyy faaaannnn vad sliten jag är. Snälla Emma ta hand om dig själv varför gör du bara destruktiva saker. Seriöst det här kommer sluta jävligt dåligt yall.
 
Men! Jag hittade en klänning igår! En röd lång sak i bliserat (heter det så?) tyg som swishar massor. Älskar dennnn! Så den köptes och sen chillade jag himma och åt lite mat innan jag åkte till malmö för att hänga med lilla och Sam. Två sams på samma dag, sjukt life. När jag kom fram lagade de pasta, vi lyssnade på jazz och sen partymusik (älskar hur Sam först sjöng med i jazzen och sen kunde hela texten till jason derulo), åt skumtomtar och pratade. Grisskratt hände, dans hände, vi pratade om olika crushes, sjöng stämmor och hade det mysigt. Och sen blev klockan jättesent helt plötsligt? Hur hände det? Jag kom hem, deckade och vaknade...
 
...till insikten att jag borde vara på af-borgen typ nyss. Så bakis och utan mat kastade jag mig iväg, sprang upp på scen i mellanspelet och sjöng fast jag höll på att svimma. Alltså verkligen jag mådde skit. Men sen fick jag åka hem, äta asian express och vila, och nu måste jag duscha. konserter ska hända. vi får se hur det går.

good journey, love, time to go, I checked your teeth and warmed your toes

Hej hej jag är jättttestressad men mår också typ bra för första gången på hundra år känns det som. Igår mådde jag ej bra, för då skulle jag åka på genrep inför konserten. "vi ska inte repa så länge", sa jag till mamma, "så du kan stanna." då var klockan halv nio. Det...tog inte kort tid. De var långt efter i schemat och plötsligt skulle de äta mat och jag bara eh vad gör jag här. Men jag fick pannkakor så det var nice, för jag var ju hungrig af. Vi skulle sen spela, men...ljudet dog? Så vi fick vänta i 45 minuter tills de kopplade in någon annan skit, och då fick vi äntligen spela igenom skiten. Mennn det lät faktiskt...bra? Kanske? Det var kul faktiskt. Men när jag kom hem var klockan...kvart i tolv. Död åt långa rep hejdå :(
 
Men idag, idag gjorde jag en cool grej hörrni. Jag spelade in en podd...med en främling! Vi hade bara pratat på twitter innan, men nu var hen i malmö, så hen kom hit och poddade med mig. Och det var så bra! Sam, heter hen och det första hen sa var "jag har en snigel". Okej inte det första but still. Jag älskar sniiiglaaaar! Vi gjorde en sprakande podd om norra latin, harry potter, skryt och annat, och den blev så bra och kul! Mådde: Prima jävla bra. Men nu ska jag tydligen panikshoppa, men jag måste köpa klänning till imorgon för de jag har beställt kommer jävla inte. Död åt dem.

lever livet som jag bara hade ett

Hej och hå från en trött, hungrig och sliten lite emmaperson. Vill bara sova. Men jag ska väl berätta om saker som händer. It's what I do i den här oerhört ointressanta bloggen. Och igår åkte jag till af-borgen under mycket förvirring och repade nightwish. Det var en jävla massa teknikstrul (alternativt så var folk divor, hmmmm), men det gick rätt bra ändå och sen blev jag upphämtad av Skogis! Det är Ellinor alltså. Hon hade suttit och lyssnat och känt sig cool för att hon "är med sångerskan". Rimligt.
 
Vi åkte hem till mig under en lång konversation om ätstörningar och matångest. Det var så fint och viktigt, vi har så olika ångestar men vi förstår dem. Vi fixade mat, ironiskt nog, och åt den medans vi fortsatte prata om just matångest. Stabilt yo. Sen drack vi mycket vin och förberedde inför vår flatfest! Nittonde januari, lock that shit down alla måste komma. Alla som får, alltså. Vi la till en massssa låtar i spellistan till festen och därför lyssnade vi på så jävla mycket bra musik: la roux, amy winehouse, janelle monae, the sounds och en massa annat. Vi råkade hela tiden lägga in låtar som hade män i sig och fick ta bort dem, så det blev mycket "men det är ju en maaaan!". Vi skrev tweets utan att twittra, hyllade saker som händer i trapphus och skapae ett event till festen! Iiiii! Hon sov över, vilket var jättemysigt, så vi var uppe till typ två.
 
Idag vaknade vi sent, hon åkte till sin skola och jag chillade. Förutom då när det ringde på dörren, jag öppnade i nattlinne och det var lss som skulle ha en uppföljning hos mig idag. ...woops. Men det hände och jag klädde på mig och det löste sig. Sen sov jag dock lite mer. Jäää. Vill bara sova mer men jag hinner inte. Det suger. Kan jag få sova hela dagarna, tack?

I cheated myself, like I knew I would

(mush som jag skrev igår kväll, tisdag alltså.)
 

Jag är väldigt bra på att göra första intryck. Jag stormar in som ett yrväder och har tankar och idéer, är snäll och varm, erbjuder mina skrivtjänster och strålar som en fakking sol. Jag kan följa med i samtal, vara witty och härlig och ge kärlek till höger och vänster.

 

Sen…sen börjar det. Framför allt om det handlar om business. ”Nej, Emma kommer inte”, låter det då. ”Hon försov sig.” ”Hon har ångest.” ”Hon har inte hört av sig.” ”Hon glömde.” Allt sånt. Och när jag väl dyker upp är det mer ”men shit, skulle jag göra det?” ”har jag fått det där mailet?” ”jag har inte de uppgifterna.” Jag mumlar fram ursäkter och försöker säga bra saker när jag förstår vad som händer men jag gör ju knappt det. Och ändå bara fortsätter jag. Låtsas hänga med och må bra, säger att jag orkar, säger att jo nu tror jag jävlaridet att det vänder. Men det vänder inte! Det vänder aldrig! Det blir värre! Och jag brukade inte vara såhär. Jag brukade vara en sån som gjorde saker. Men nu? Jag sover, äter inte ordentligt, kan verkligen inte hantera mitt hem (det har aldrig varit såhär illa), är destruktiv, kan inte hålla reda på mitt liv och vart jag ska och vad jag ska göra där, vet knappt vad jag heter ens. Det här är inte jag! Jag är ju för fan en smart och ambitiös person! Jag vet och kan saker! Men jag orkar inte. Jag gör verkligen inte det. Det är det värsta jag någonsin har varit med om, på riktigt. Inte just i de här situationerna kanske men över lag. Hela tiden. Och jag hatar hur besvikna alla blir. Hur de sänker sina förväntningar. And there’s nothing I can do. Jag blir bara sämre och sämre och jag kan verkligen inte se någon lösning. ”Skaffa en kalender” ”men bara diska då” ”gå upp på morgonen” I can’t do it. I can’t do anything. Jag orkar inte mer L


Hon är inte den skarpaste lådan i kniven

Hej från klemmentinvärlden jag bor i! Nu skällde grannens hund. En av dem, alltså. Det finns tre i den lägenheten. Ni är off brand, lesbiska par, ni ska ju ha katter förstår ni väl!
 
Men ja jag ska blogga om igår, och igår var jag på styrelsemöte. Det började väldigt dåligt, för Bo (en vuxen pensionär) drack ett glas mjölk. Jag var rädd för att bli styckmördad :((( men sen mötade vi loss och kom fram till mycket, som att vi ska göra regelverk och annat kul. Mennn sen hade vi julavslutning! Vi satte oss i sofforna, drack glögg och mobbade varandra i största allmänhet. Och fick julklappar! Det var fina mjuka handdukar <3 i jätte-otympliga påsar, men ändå. Bo sa rubriken, Annoushka och jag försökte lära honom feminism och sen åkte vi till restaurangen där vi skulle äta. Alla var supertaggade på en svamptoast (inte jag ofc), men vi åt goda förrätter och sen goda huvudrätter japp jag är väldigt intressant just nu. Alla skrattade och pratade och vi pratade mycket om spa-helgen, smidde planer för föreningsframtiden, drack varma drinkar (jag fick varm choklad och xante iiii), umgicks med servitrisen (jag ropade henne till mig med att kalla henne sweetie, valid ändå) (jag älskar servitriser) och allt var bra men jag hade ångest. Nu ringde postkodlotteriet och pratade jätttelänge med mig. Så fort han var klar sa jag "sjukt att du kan prata så länge! Men nej tack" jag är inte en snäll person. Aaanyway, efter en minor ångestflipp åkte vi åt våra håll (jag tänkte skriva "åkte jag hem" men det lät som om jag åkte tidigare) och hade massa ångest helt enkelt. Kul life.
 
Idag har jag klippt mig! Det syns inte, men wow vad det känns. Jag kan liksom...komma igenom mitt hår? Sjukt. Annars har jag sovit, ätit, lyssnat på punch up the jam och haft ett okej liv. Men nu ska det jävlaridet bli nightwish! I'm scared :(

My name is ruin, my name is vengeance

Sååå jag bloggade ju sist från bilen till göteborg. Där var jag i hela fjorton timmar! Rimlig tid ändå. Vi kom fram, installerade oss i Johanna kusins lägenhet (utan att träffa henne) och sen åt vi middag på en pub. Jag älskar pubar hörrni. Sportmatcher pågick på tv:n, goda pommes åts och vi pratade förvirrat om salsa-partys och annat vi inte helt förstod.
 
Mennn sen gick vi ju på konsert! Vi kom precis när förbandet nightmare air började, och de var väldigt mysiga. Svinbra trummor, en helt okej sångerska och riktigt nice gitarrgrejer. Och sen var det garry numan! Nä ni vet inte vem det är, det är okej. Han är kickass. Allt var dystopiskt och synthigt och rubriklåten var en highlight, förutom "doodoo" som jag kallar den, fast den heter our friends electric. Det var fan life. Jag var så trött att jag nästan somnade stående dock, så vi skippade encoret och åkte "hem" igen. Och sen sov vi, fram till 06, för då åkte vi hem till lund. Det var tydligen viktigt att de andra...skulle jobba. Vi bokstavslekte oss hem och sen har jag sovit, ätit chips, lyssnat ikapp på poddar jag försakat och pratat med Lilla och Hannah. Med Lilla hade jag en lång rant om brevväxkling med seriemördare och sen hamnade vi i snåriga diskussioner om feminister jag inte gillar (japp de finns) och annat jobbigt. Och nu ska jag sova igen, I am very excited.

Det bästa med maten är soppa

(skrev detta vid 3 igår eftermiddags men hade inget internet.)
 

Hej från…bilen! Japp, idag sitter jag i en bil och bloggar. Eller ja, kan man verkligen säga att man bloggar om man inte faktiskt är uppkopplad till the internets? Jag vet inte, men jag tycker att jag gör det eftersom jag skriver blogg. Vi är på väg mot göteborg och nyss var vi i Varberg och fikade på en vägkrog där det var helt absurt mycket folk! Det var lång kö till maten och massa bilar! Detta vill mamma och pappa förmedla till omvärlden, för de var helt besatta av det.

 

Men igår efter min morgonbloggning åkte jag mot Engelholm. På tåget mötte jag alla ledsagare till aktiviteten, inklusive Filippa! Det var länge sen! Vi kom fram och åkte buss till torekov, där vi skulle gå på spa. Vi åt en märklig lunchbuffé, från vilken rubriken kom…och den makar ju ingen sense? Visst om han hade sagt typ ”soppa är den bästa maten” eller varför inte ”det bästa med den här maten är soppan”, men nej. Det bästa med maten är soppa. Oftast är ju mat inte alls soppa? Aaaanyway…vi begav oss mot spaandet och jag och team osby hängde i diverse pooler (ibland utomhus), relaxade i fåtöljer, umgicks med tanter och hade det bra. Fika hanns också med, där vi fick veta att det ”inte är något tryck i den här citronen”. Okej, då vet vi…

 

Jag och Filippa hängde på vårt rum, drack bubbel och åt vindruvor och skinka, och sen var det middag. Vi åt märklig soppa igen och sen marulk, vilket resulterade i att vi fick en utläggning från Robert om bandet marulk. De har han sett två gånger, de är från göteborg och de finns inte längre. Bra att veta ändå ju. (nä.) Jag drack en god drink och de andra åt efterrätt, och sen hängde vi med några ladies och drack vin och ”blindkacklade”. Vi pratade om allt dumt folk gör och när vi fattade att vi var blinda och att ha blinda föräldrar. ”Ser inte din mamma och pappa?” ”nä, gör dina det?” så jävla precious.

 

Sen sovs det, eller försöktes, jag höll vist Filippa vaken med mina snarkningar. Men vi gick upp och åt frukost (masssor med frukost), och sen poddade jag och Annoushka. Det blir en…minnesvärd podd. Vi försökte få liv i den här datorn (den är lide kaos som vanligt) och sen åt vi lunch och åkte hem. Eller jag åkte ju inte hem utan mot göteborg. Hur jag ska orka vet 0 personer men det är värt ett försök. För nu blir det konsert!


don't worry I will carry your share for us, no matter how bad the storm

Hej och hå det är fucking morgon. Kill me now. Jag har ej sovit tillräckligt for the record men nu kör vi. För igår var jag ju ute i bondeland och firade Elins fölsedag! Jag satte mig på ett tåg till höör och blev joinad (va konstigt uttryck) av Isa och Micke, kända från till exempel att ha gift sig i sommar när jag var på bröllop. Isa läste ur en bok som låg på bordet om att bli en bättre säljare (vi blev inte bättre säljare) och sen kom Olle och räddade oss från den. Vi kom fram, Elins pappa körde oss ("vad är det för man jag är i bil hos?" sa jag...) och sen bowlade vi. Det är visst...en grej man gör. Jag var ej bra på bowling men det var väl...kul ändå. Förutom då att Olle sa att jag var ett bowlingklot...på tyska. Det kan man ju göra.
 
Sen tog vi oss till en restaurang och åt fancy middag. Jag drack en vidrigt stark fördrink (det var mitt eget fel) och sen förstörde jag min mat alldeles kapitalt, med Olles hjälp. Isa hävdade att det såg ut som barnmat. Vi mobbade varandra, Elin mindes väldigt mycket saker, jag var för ovanlighetens skull tyst ganska mycket och sen åkte vi alla ut till elin på super-landet. Där dracks det mer grajor (jag hade legit tre glas framför mig, vin, cola och bayleys, kände mig som en queen) och vi lyssnade på allt från kaskada till sabaton och pratade. Det var mycket med katterna i hemmet, jag och Rebecka bondade (det är Elins tjej detta vet ni) om musik och sen åkte jag taxi med en märklig men bästig chaufför. Det var konstigt, för en chaufför ringde och skulle köra mig, men det var inte han som kom? Förvirrande. Sen packade jag i fyllan och villan och föll i min säng och sooovvvv. Och nu...ska jag till engelholm. Där har jag inte varit

RSS 2.0