Det bästa med maten är soppa

(skrev detta vid 3 igår eftermiddags men hade inget internet.)
 

Hej från…bilen! Japp, idag sitter jag i en bil och bloggar. Eller ja, kan man verkligen säga att man bloggar om man inte faktiskt är uppkopplad till the internets? Jag vet inte, men jag tycker att jag gör det eftersom jag skriver blogg. Vi är på väg mot göteborg och nyss var vi i Varberg och fikade på en vägkrog där det var helt absurt mycket folk! Det var lång kö till maten och massa bilar! Detta vill mamma och pappa förmedla till omvärlden, för de var helt besatta av det.

 

Men igår efter min morgonbloggning åkte jag mot Engelholm. På tåget mötte jag alla ledsagare till aktiviteten, inklusive Filippa! Det var länge sen! Vi kom fram och åkte buss till torekov, där vi skulle gå på spa. Vi åt en märklig lunchbuffé, från vilken rubriken kom…och den makar ju ingen sense? Visst om han hade sagt typ ”soppa är den bästa maten” eller varför inte ”det bästa med den här maten är soppan”, men nej. Det bästa med maten är soppa. Oftast är ju mat inte alls soppa? Aaaanyway…vi begav oss mot spaandet och jag och team osby hängde i diverse pooler (ibland utomhus), relaxade i fåtöljer, umgicks med tanter och hade det bra. Fika hanns också med, där vi fick veta att det ”inte är något tryck i den här citronen”. Okej, då vet vi…

 

Jag och Filippa hängde på vårt rum, drack bubbel och åt vindruvor och skinka, och sen var det middag. Vi åt märklig soppa igen och sen marulk, vilket resulterade i att vi fick en utläggning från Robert om bandet marulk. De har han sett två gånger, de är från göteborg och de finns inte längre. Bra att veta ändå ju. (nä.) Jag drack en god drink och de andra åt efterrätt, och sen hängde vi med några ladies och drack vin och ”blindkacklade”. Vi pratade om allt dumt folk gör och när vi fattade att vi var blinda och att ha blinda föräldrar. ”Ser inte din mamma och pappa?” ”nä, gör dina det?” så jävla precious.

 

Sen sovs det, eller försöktes, jag höll vist Filippa vaken med mina snarkningar. Men vi gick upp och åt frukost (masssor med frukost), och sen poddade jag och Annoushka. Det blir en…minnesvärd podd. Vi försökte få liv i den här datorn (den är lide kaos som vanligt) och sen åt vi lunch och åkte hem. Eller jag åkte ju inte hem utan mot göteborg. Hur jag ska orka vet 0 personer men det är värt ett försök. För nu blir det konsert!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0