passionate from miles away, passive with the things you say

God morgon!
Bloggning så här tidigt borde ju nästan vara olagligt, känner jag spontant, men here we are I guess. Jag ligger i min säng och måste snart lämna den för att åka till tandis och sen till skolan. Fööör jobbigt, känner jag...
 
Men jag lämnade er ju på espresso house igår. (Fick nu bilden av att ni bara har suttit där och väntat på mig...det måste ha blivit tråkigt när de stängde...) Sprend-filen gick aldrig fram, så vi lämnade stället och tog oss mot nästa destination: brygghuset elelr brewing co (vet inte vilket som heter vilket). Där skulle vi dricka jordgubbsöl! Så det gjorde vi, och det var gooottt! Vi försökte förstå deras meny och det resulterade i ett lååångt samtal om beställningsångest: när den uppkommer, vad som hjälper och inte, hur tveeggad den kan vara och hur dumma folk som inte förstår är. Fattar inte att vi har känt varandra så länge och ändå inte pratat om det? Sjukt. Men till slut lyckades vi beställa mat och jag fick en märklig hamburgare som...inte var särskilt god. Men det funkade väl. Vi pratade om kvällar när alla är på bra humör, att gå runt med oöppnade chipspåsar och Annas icke-könssjukdomar, men sen blev vi så upprörda av saker vi läste på internet att jag var tvungen att ringa Annoushka för lite extra stöd. Det gav hon mest genom att vara väldigt upprörd hon också. Just det, i den vevan drack jag en passionsfruktsöl...vilket gjorde att jag valde en rubrik från låten passionfruit. Logiskt va? (igår höll jag på att stava lågiskt med å. hjälp.)
 
Vi transporterade oss hem och började då prata riktigt bred fejkskånska. Jag berättade om pirat-Ola från ystad och Anna försökte imitera utropstanten på bussen, vilket väl gick sådär men hon försökte i alla fall. Sen kom jag hem och hade en underbar stund med linschips och podcast. Men nu är jag här, och har ont i halsen, och jag vill inte bli sjuuuuk! Jag har inte tiiid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0