vad gör du med din göt?

Blue: One of these Days I just might!
 
Hej hej, här sitter jag på espresso house och försöker föra över en fil via sprend med deras internet. Det går...sådär. Men det är inte så särskilt intressant, och inte heller vad jag ämnade blogga om. Det var nemligen om min lördag jag ämnade blogga! Efter förra inlägget duschade jag och iförde mig fancy klänning, och sen åkte vi hem till Lilla. Där spelade vi lite och spånade framtida arrangemang (så kuuul) och sen fick vi thaimat. Det var gott och livet var allmänt bra och vi lyssnade på låten i rubriken en hel jävla del. Det är Nettans favoritlåt, tydligen.
 
Sen tog vi en taxi till Alexandra. Där satt vi länge, drack jordgubbsbubbel (vi fick med oss fel flaska så jag blev ytterst chockad), lyssnade på musik och pratade om lärarinstinkter, stressen innan lov och annat mush. Hennes kompis Amad (?) kom också och det var bra för jag slapp prata svenska yaaay. Sen...slutade kvällen vara bra. Vi kom till moriskan och där var det inte alls vad vi trodde att det skulle vara, utan svintråkig musik och bara allmänt deppigt. Så jag mottog detta genom...en panikatack. Rimligt va? Nämen det var faktiskt rätt rimligt i kontexten klubbmiljö  och blindhet. Så...ja, det var ju...en relativt fruktansvärd upplevelse kan jag ju säga. Så vi...åkte hem. Och pratade om olika ledardjur igen, och sov.
 
Igår var jag en spillra av en människa, men jag gick upp och åt lite frukost och sen lämnade jag Lilla för att åka till ikea med mina föräldrar. Där köpte jag ett skåp och en skräplåda och gafflar, och sen fick jag ikea-korv vilket var livet just då. Jag köpte sen en bänkskiva på ett annat ställe och sen följde jag med him för att registrera ett libsyn-konto (vilket ju var superkomplicerat wtf) och annat och sen låg jag mest i min säng den dagen. Det beeehöööövdeeees.
 
Och idag sitter jag här och "skriver" med Anna H. Men vi skriver inte så mycket, utan har mest diskuterat transfobi, att vara highly sensitive och annat sånt i flera timmar och nu bloggar jag. Och försöker skicka en jävla fil but I don't Think that's gonna happen. Och har ångest som jag bekämpar men det går sådär. Yay ångesten är tillbaka! Jag har inte fucking tid att ha ångest men så blir det tydligen ibland...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0