Vi har många kandidater, men betydligt färre servetter

Hej bloggfolk!
Nu är det lördag, in case you couldn't tell, och jag mår superbra av ingen speciell anledning. Livet är bara chill och cosy i största allmänhet. och igår hälsade jag på team Osby! Det var läääänge sen! Jag blev exceptionellt illamående i taxin, men det lugnade sig och vi åt middag. Annoushka hade försökt skriva en punktmeny till mig, men den hade aldrig kommit fram. Där hade hon skrivit maten jättefint med franska namn och allt sånt! Vi skulle äta "glass petite" till efterrätt, så himla rimligt. Men middag åts och allehanda sagor berättades om lejon, kryddor och allt möjligt. Rubriken sades av Robert och kom till när jag tog ett mycket konstigt beslut. mer om det i framtiden eventuellt.
 
Sen tittade vi på på spåret. Jag och Annoushka var konstiga som fan, men Robert kunde alla frågor så det löste sig. Fast mamma och pappa fick fler poäng, det är sämst av oss! Sen blev kvällen väldigt underhållande, för Annoushka...tittade djupt i vinflaskan. Hon hävdar att detta inte är sant, men det är det. Hon hade väldigt svårt att räkna till fyra, ville väldigt gärna förja mig till taxin och var oerhört underhållande. Jag råkade också börja prata om auror. Det är...lite oklart varför det kom upp. Men det var en väldigt bra kväll och jag kom hem och hade nycklar med mig och allt! Duktiga jag!
 
Idag har jag sovit jääättelänge. Men mamma och pappa kom hit och satte in skåp! Snaaart är köket klart, you guys! Bara lite hyllor och lister och sånt kvar.  Just nu ligger hyllplanen i min soffa. Där ligger de ju bra. Jag fick även då biltema-lunch och ny bubbelplast! Detta är en shoutout till shass om hon läser, att jag faktiskt fixade ny som jag sa att jag skulle. Men läs inte bloggen, läs min bok istället! Ja, hon har fått min bok. Det var dags efter allt teasande, tyckte jag. Som har en titel har jag sagt det? Det har den, i alla fall. Är mycket glad över detta, och nu ska jag gå hejdå blogg.

Kommentarer
Postat av: Shass

Klart jag läser! <3 Mer bubble wraps åt folket!
(Har inte läst klart boken än, så jag får be att få återkomma!)

2018-02-24 @ 21:41:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0