who died and made you king of anything?

Hej från min bloggplats nummer 1, sängen! Jag och lilla chillar och lyssnar på podd nu. Penntricket, lyssnar vi på, shoutout till Hannah pga tror hon gillar den? Jag tycker den är mysig i alla fall.
 
Igår efter bloggningen hade vi kaos. Vi skulle mötas på ett café i stan, men jag fick ingen bil förrän efter en och en halv timme och då hade jag redan sagt åt Lilla att ta en vanlig taxi till mig. Så hon kom hit till slut i alla fall och vi försökte skriva, pratade, lyssnade på musik och kämpade med att få äta ugnspizza. Jag failade med spisen, men till slut fick vi äääntligen äta! Vi var lyckliga kan man säga. Och sen poddade vi! Det blev en jävligt random avsnitt som kanske inte ens är sändbart, men det var härligt ändå. Lilla glömde vad sensur är och inte är och livet var festligt. Och sen blev det ännu mer festligt, för då åkte vi in till stan och botulfsade! Där drack vi drinkar, sjöng med till låtar (allt från hoffmaestro till akon) och sen började vi säga "när man har livet!" i slutet av varje mening, som en silvana-rap. Det blev, så att säga, en grej. Men sen åkte vi hem, kollade "sociala medier" och sov. Fast Josef väckte oss ungefär heeelaaaa tiden.
 
Idag försökte vi göra frukost och det gick väl ganska bra förutom att ett ägg först försvann och sen blev kidnappat av josef. Detta gör att jag nu är hungrig af. Annars har vi mest ätit choklad, jag har försökt skicka en podd till onna för klippning och nu ska vi snart gå. Så jag måste gå och duschaaaa!

Kommentarer
Postat av: Blue

Lyssna på Postpatriarkatet också, den är ännu bättre.

2018-02-12 @ 09:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0