tur att det finns du

Vet ni vad? Jag mår fortfarande riktigt bra. Jag har inte haft ångest på flera dagar! Hur är det ens möjligt? Ellr vänta, lite hade jag inatt, men det var rätt chill. Oftast mår jag helt enkelt bra!
 
Och lite har hänt, men inte mycket, Igår caféskrev jag med Anna N. Vi satt på bibblan som vanligt och hade jättebra samtal om försent-ångest och plan-ångest och andra ångestar och livet var Amazing. Rubriken sa jag till henne och trots icke-grammatiken är det väldigt sant. Hon förstår mina konstigaste ångesaar, den där. Och jag jobbade igenom några kapitel till, så nu är de första femtio sidorna typ bra? Wooow! (kommer sannolikt ångra att jag sagt detta.) Vi köpte linschips och när jag kom hem åt jag hela påsen (drömmen) och sen handlade jag med pappa. Vi köpte mat och sånt I guess, och provade en 3d-printad hållare för scanner så vi kunde ha två på vagnen! Pappas jobbis Magnus är min hero för att ha fixat detta.
 
Idag har jag verkligen inte gjort mycket. Mest har jag lyssnat på musik. En massa tori Amos och lite cupcakKe blev det idag och det har varit Amazing. Annars har jag ätit piroger (varför äter jag inte alltid det? det är ju lika trashy som allt annat jag äter) och Messengerat med en massa människor (det är ett ord) och myst med världens sötaste katt som börjar tycka om mig igen. han går lite i perioder. Hon? Ingen vet! Det var nog det jag hade att tillföra idag, kära ni. Nu ska jag äta middag. Undrar vad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0