hur många hål har fåglar?

Haj haj, nu är jag på ett tåg. Det går mot Stockholm, tåget, och lilla sitter bredvid mig. Jag är så trött att det gör ont i kroppen och jag har ingen jävla aning om hur vi ska ta oss till stan (älskar dig, sämst-ledsagning) och blääääeeee men jag överlever väl den här dagen också. På något sätt. kan någon bara...plocka upp oss i Flemingsberg och bära oss till Hökarängen? Tack?
 
Men igår var en fin dag och så. Jag träffade Filippa (så länge sen!) och vi hängde i malmö. Vi satt i skuggan på surf schack och drack milkshake och pratade om att hon har fakking gift sig (!) och allt möjligt som har hänt i våra små lives, och sen försökte vi handla till min picknick senare. Jag fick dock super-ångestpåslag och fick stå vid olika juicer och försöka andas en lång jävla stund. Fyyy fan. Men vi handlade och åkte till Ribersborg, där jag mötte upp klass-Frida och Gretinja! Vi (filippa åkte alltså hem igen) gick för att leta upp en bra plats och hittade en palhota! Det är alltså typ en bambu-hydda man kan sitta i, fucking drömmen. Det anslöt fler och vi badade in the hav, vilket var hur jävla skönt som helst, fast jag halkade på läskiga trappsteg. Så kan det va. Ännu fler dök upp, till exempel Anna H och klass-Hanna, och vi åt picknickmat och hade en Amazing tid. Vi hamnade i en lång diskussion om fåglar, därav rubriken, och att de är kloakdjur och allt sånt. Jag började spåna i vad fåglar tänker, och mitt i det sa Hanna plötsligt "det här tycker inte jag är roligt." eh, nähä? Nä men då...tar jag min standup-rutin om fåglar elsewhere? Sen kom det fram att hon inte fattade att jag skämtade, så hon förstod inte vilken roast det var, men det blev en grej att säga att man inte tyckte något var roligt. Vi catchade up om somrar, skrattade, Hanna öppnade en flaska vin och livet var allmänt mysigt. Vi försökte lista ut vad konstnärlig forskning är (vi får väl se vad jag kommer fram till...) och sen tog jag och Anna H oss hem under intensivt hatande av dåliga skribenter. Som det ska va.
 
Idag vaknade jag 08:44. mitt larm stod på 8, men gick inte. Jag vaknade av att det ringde på dörren. Så mina föräldrar kom instormande, jag kastade mig upp och försökte ordna allt, och kom med tåget. Vill som sagt dö pga ledsagningsstress men ja vad vill jag inte dö av? nej, förlåt. Jag vill inte dö. Jag lovar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0