Folk som dricker pepsi max borde fan inte få åka båt

Det är sant. Och ännu en rubrik som citerar mig själv. Jag unnar maj, när det för en gångs skull inte är en låt. Men ja, jag sitter i stolen och bränner upp armarna, och nu ska jag berätta om min utflykt igår med Filippa! Vi träffades på stationen, men tåget gick ifrån oss, så vi gick till Telenor för att våra telefoner inte funkade. Vilket de inte kunde fixa, vilket jag också sa. många vilket där. Vi gick tillbaka och pratade om pengar på en bänk, och då joinade en random (alkis-?)man och en annan random tjej samtalet. Det blev...konstigt. Men kul!
 
Vi satte oss på ett lååångsamt tåg mot Helsingborg och där bjöd Filippa mig på banan-munkar. Så goda! Vi kom fram och sen tog vi en båt mot Helsingör, dit vi skulle. Där sa jag såklart rubriken. när vi anlände i Helsingör gick vi runt och kollade på grejer, till exempel glitter-skor och glas-ugglor. Och...en kjol! Som är jättefin, och som jag köpte, och som jag har på mig exakt i detta nu! Iiii!
 
Vi satte oss på en uteservering och åt lunch, men jag hade ätit en matig korv på båten så jag åt bara pommes. Rimligt. Vi pratade om vad vi gjort i våra lives, trashtalkade mono- och heterotjejer (jag stod mest för hetero och hon för mono-skitsnacket av rimliga skäl) och hade det jättemysigt. Sen tog vi oss hem, vilket tog en eeeevighet pga sena tåg, och jag köpte med mig asian express hem. Så himla bra liten utflykt! och nu sitter jag här och väntar på mail från jävla magisterkursen. Men det lär ju inte hända förrän imorgon. Snälla berätta om jag kom in och säg ja, tack!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0