how are you gonna walk at the rainbows edge?

Satan i gatan, hur vänjer man aldrig sig vid det jävla flyglarmet? Känns som om det inte alls ringer varje månad utan typ...då och då. Jossan är inte heller ett fan kan jag meddela. Hon blev ledsen och hoppade upp på mig. Men ja, nu ska jag "äntligen" blogga. It's been a while. Och jag har varit i Karlskrona! Vi (jag, mamma, pappa och Lilla( körde dit under bokstavsleken vilket resulterade i rubriklåten (christian walz), latino-musik, the bangles, vikingarna och en massa mer. När vi kom fram installerade föräldrarna sig på sitt hotell och sen gick vi till parken där vi skulle vara. Vi skulle ju spela på en "öppen scen", men typ alla hade hoppat av, så de var lite panikslagna och ville att vi skulle spela nuuu. Men vi ville äta mat, och hälsa på Tiara! För Tiaraaaaa var ju där!
 
Vi åt mat (vilket tog en miljard år för den kom aaaldrig) och sen spelade vi. Det gick bra, tror jag? Vi spelade en maria mena-cover (<3), jag glömde text i typ alla låtar kändes det som, ljudet blev Amazing efter ett tag, publik fanns det knappt någon alls men så kul att spela ändå! Efter giget satt vi på en bänk och lyssnade på en annan tjej, Manda Månsson, som var hur bra som helst! Sååå fin röst och så fina låtar! Efter hennes spelning satte vi oss inne, tog ett glas vin/en drink och umgicks lite allmänt. Sen gick vi åt varsitt håll och jag och Lilla följde med Tiara hem. Där satt vi i köket, åt choklad, drack halv-bubbel och pratade om människor utan självinsikt, politik i bilderböcker och en massa annat. Så kul att få träffa Tiara igen!
 
Igår när vi vaknade var vi extremt trötta, men gick upp och till hotellet för rabatterad hotellfrukost! Och då gick hela livet fakking bananas, för Lilla åt bacon! Det svindlade i hela världen kände jag. Men vi åt och sen åkte vi hem, under mer bokstavande. Sen spenderade jag exakt hela dagen med att titta på vintergatan. Världens bästa beslut. Jag crushade på Irina (om jag drömde om henne inatt: Ja) och hörde saker jag inte förstod som barn och sånt. Och idag tittar jag också på vintergatan. Bra tid ändå. Men nu måste jag diska, bläää. Men först ska jag äta en glaaaasss! Nothing can stop me!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0