there was a love affair in this building

Jag är så hungrig och trött och törstig så att jag snart går av. Men det gör inget, och vet ni varför? För jag har en telefon! Den är upphittad! Luna hade gömt den i ett köksskåp. Sötunge samt busunge. Har aldrig varit så glad för ett upphitt i hela mitt liv. Anyhow, nu sitter jag på tåget hem och är hemma om typ en timme. Nej vänta, en halvtimme? Nej just det vi är sena. All right then. Skitsamma ni bryr er inte.
 
Igår när Onna kom hem gick vi ut i "solen" och åt glass. men solen dök aldrig upp, så vi gick in igen. Vi chillade allmänt i några timmar, och sen kom Hannah och barnen och vi tänkte gå till lekparken. Men Hannah var superhungrig, så vi åkte till farsta strand och åt på bun meat bun. Goooda burgare, pommes med aioli och milkshake. Drömliv. Vi pratade lite allmänt, Luna var mycket taggad på milkshake och sen åkte vi tillbaka till Hökarängen och gick äntligen till lekparken. Lee räknade till 150 på gungan (<3 <3) och sen gungade jag, Onna, lee och Luna i en ligg-gung-grej. Men Lee hoppade ner och jag kunde inte stanna gungan så jag gungade på henne :( :( sämsta gudmoren of all time ju!
 
Vi gick hem och jag Onna spelade in podd (det blev mest om död vi pratade...) och sen sov vi, typ. Eller ja det gick väl tid men ändå. Katten var cray, men jag sov tydligen igenom det mesta, typ när han dunsade ner på mig. Alltså va? Hur är det möjligt? Och nu är det

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0