You said that you would die for me, you must live for me too

Hej hej nu bloggar jag från Stockholm. Söta barn leker omkring på golvet så det här kommer nog ta tid. Jag älskar de där barnen alltså. Vill ta med dem hem tack. (nä kanske inte.)
 
Igår kom jag ju upp hit och Hannah skulle möta mig på centralen, men vi hittade inte varandra på typ 20 minuter. Så jag gick mellan spåren och försökte hitta människor och var ganska rädd. (det är ju verkligen en blind persons mardröm.) När hon till slut hittade mig åkte vi till gamla stan och åt glass på Sarahs jobb. Hannah drack precis bayleys utan att fatta det själv. Luna ville också dricka den, men som tur var hann hon inte. Anyhow...vi åkte hem under förvirrade tågformer (va det är inget ord) och väl där åt vi pizza. Lee var dock så söt att jag glömde äta hela tiden. <3
 
Efter det gick vi ner till Sarah och festade. De drack shots (jag undvek det) och jag drack enorma glas vin och vi lyssnade på musik och allt var fint. Många kramar, mycket skratt, mycket Marcus krunegård-citerande (som jag inte fattade), lite känslosamtal, lila drinkar, hundar, en sarah-pojkvän som dök upp och försvann, tindrande och en massa mer. Så bra kväll!
 
idag har vi bara tagit det lugnt. Pratat, ätit äggmackor och chips, kramat bebbar, skrattat åt bebbar och lyssnat på extremt nostalgiskt musik, vilket händer i detta nu. Som rubriklåten, som vi lyssnar på exakt nu (jag ändrar alltså till den nu, vänta ni bryr er inte). Nu ska vi fortsätta emolyssna och sen äta pastaaaa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0