It's all fun and games 'til it's real

Hej hej i lördagen, här är er någorlunda regelbundna bloggerska! Lol jag är ingen bloggerska, det är ju typ ett yrke. Jag ska be och få berätta att jag har känat exakt 0 kronor på hopelosthead genom alla dessa år, minsann!
 
Men ja, igår. Då Åt jag och mamma lunch igen, på valvet. Jag träffade min retorik-lärare (usch...) och åt massa tsatsiki, och sen körde mamma mig till skolan. Där hade vi ett något förvirrat och stressat textsamtal, som ändå lyckades dra över tiden med tjugo minuter. Där fick jag mest ångstress (ja det är ett ord) över allas skrivprocesser, men när jag kom hem blev jag lugnare, för dååå var det damhäng! För länge sen nu, tycker jag. Det betyder alltså att Saga kom hit. i vanlig ordning lagade vi (hon) PIZZA OCH VI GICK VILSE I SAMTAL OM LESBISKHET, KRAMIGA/ICKE-KRAMIGA PERSONER OCH ANNAT VI GLÖMDE BORT MITT I. (oj, nu var en del stora bokstäver, men jag vet inte hur mycket så det får vara. Kanske hela inlägget? Hoppas inte det...) Vi åt vår pizza, drack bubbel och lyssnade på kesha, och sen satte vi igång damhängslistan som vanligt. Vi köade allt från post Malone (eller melon, som Saga trodde att jag sa) och Fever Ray till Childish Gambino och, som rubriken antyder (om man kan den låten vilket ingen kan), Tove Lo. Vi blandade White russians, suckade åt vuxna bebisar, åt godis och lyssnade på damhängsklassiker. Sen blev vi suuupertrötta, så vi slutade hänget redan vid tolv. Men vi har i alla fall lärt oss att Saga har rätt, men att jag är roligare, och att dålig pizza inte är så farligt.
 
Idag vaknade jag i tid, så jag...sov några timmar till. Det var underbart. Sen har jag fixat med nästa veckas podd, ätit av gårdagens snacks och lyssnat på musik, på spotify! Det trodde ni aldrig va? Men börja inte skicka länkar och sånt till mig, för det är bara på telefonen. Och nu ska jag him, så det blir allt för idag, bloggfolk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0