Njut av din spegelbild, vår tid är nu

Min tid är fan nu. Jag mår så himla bra just nu. Livet flyter som en liten flod eller nåt. Eller som blod, för jag fick mens idag you guuuys. Detta är mycket viktigt för 1) den är två veckor sen och 2) jag slipper blöda sönder min semester. Praise the motherfucking lord!
 
Hursomhelst, förutom mitt blödande har följande hänt: Anna H kom hit igårkväll! Hon hade med sig prosecco (<3) och vi beställde hem mat från max. Från max! Med hemkörning! När vi gjorde detta frågade hon "vad vill du ha för cola till?" och det är ju det sannaste något har sagt fel pga alla andra drickor än cola är för töntar. Vi pratade om en psykotisk kvinna och hennes öde (det var sjukt som fan) och sen jättelänge om rädsla för låtar och då började temat för kvällen: att försöka hitta en textrad. Jag trodde att den handlade om höstlöv, så vi googlade loss, men till slut gav jag upp och efterlyste på facebook. Det var lönnlöv! "Hon sa att allting var lönlöst men jag tyckte hon sa lönnlöv". Jag skrek rakt ut och började nästan gråta när vi hittade den. Anna var dessutom på toa just då, så hon hörde mig bara gasta "jaaa! Det är Jens Lekman!" med den största passionen någonsin. Och ja, raden borde ha varit rubrik, men låten fanns inte på spotify och då tyckte jag det var en himla waste. jag är fan störd. Kvällen fortsatte med det vi hade tänkt, redaktörande! Vi läste ur 2saker ingen ser" och analyserade syftning, författarens besatthet med plats, svag perspektivmarkering och annat magiskt. ääälskar redaktörande så fucking mycket! Så bra kväll trots att jag var trött som ett skåp.
 
Så idag sov jag. Jättemycket. Jag har latat mig i kubik, men också varit himma för middag och resefix och mästerkock-tittande. Fint liv. Jag har dessutom fått mina sista skivor från min beställning! Kesha, Tori Amos, Pink, james Blunt och my chemical romance. Iiii! Och nu ska jag sova och inte drömma om konstiga nyårsfester som jag gjorde inatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0