she loves nobody else but you

Igår sken solen. Den värmde mig så att jeansen brände mot benen. Det var fortfarande snö, men. Igår. Var det vår. tror att den har försvunnit idag, dock. Jag bara gissar.
 
Jag åkte him igår och åt lunch med mamma. Det är tydligen vår grej att äta lunch nowadays? Vi åt lax med potatis och mycket sås och sen bakade mamma såklart. Hon gjorde havrekakor med russin (!), men sa inget förrän hon kom in med "en kopp te och en degbulle". Degen var sååå gooood! Kakorna också men ändå. Jag bråkade lite med boken (och tog bort ett fiiint kapitel :() och sen åkte jag till psykologen. Där började vi helt otippat prata om mina olika uttrycksformer, framför allt musik, och vad som gör att jag får ångest av musik. Och när hon väl började gräva i det makade det en miljon procent sense. Att jag inte hade tänkt på det själv. Vi gick igenom den fruktansvärda releasekvällen och hon peppade mig så himla mycket. <3 sen chillade jag hela kvällen hemma och allt var rätt chill. Och nu har jag jättebrottom till bussen hur fan stavas brottom jag vet inte!

Kommentarer
Postat av: Shass

Det stavas med å! Bråttom. Jäkla Ingmar som luras och läser rätt oavsett stavning. Ingmar ska dö. (Nej, det ska han inte för jag står inte ut med någon annan talsyntes.)

2018-03-07 @ 18:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0