Motherfucker I'm a star I don't do no dishes

Hej samt hå!
Idag är det första maj. Det är tydligen en grej för folk. Alltså, jag vet inte hur lång tid jag gick i livet utan att få veta att folk demonstrerade på första maj, men det var lååång tid. Vem bryr sig, tänker jag? Gud nu fick jag världens konstigaste Flashback eftersom de pratar om tivoli i min podd: jag har varit på något slags tivoli med mina teater-människor när jag var typ...tretton? Varför fanns det tivoli i lund? Jag kommer bara ihåg aatt jag tappade en hundralapp och att vi åkte virvelvinden och skrek loss. Alltså på riktigt var kan vi ha varit? Folkets park i malmö kanske? Finns det karuseller där? Varför pratar jag om detta varför är min blogg bara flödesskrivning var kan jag hitta ett filter :(
 
Igår var jag hur som helst himma efter bloggningen. Vi åt middag med några familjevänner och det blev pulled pork med klyftpotatis / rotfrukter och sen fudgetårta. Fudgetårta är ju ungefär världens smartaste idé. Vi pratade om kroppsdelar som gått av (det var fruktansvärt), att jag inte är rullstolsburen, spännande fester och annat men jag kommer inte ihåg vad för jag har inget minne längre tydligen. Jag var ju i och för så trött att jag knappt kunde sitta upp så det kan vara det som är problemet. Kan ej hantera detta valborgande quite clearly.
 
Idag sov jag i många etapper, som vanligt, och efter några timmar kom Syster hit. Och vi spelade in podd! Det blev roligt och snytigt och härligt, så ni har nåt att se fram emot nästa vecka. Gud varför tror jag att någon lyssnar på min podd ingen vet. Ikväll har jag också diskat (därav rubriken lol ingen bryr sig nä jag känner inte alls självhat ikväll vem trodde det) och lyssnat på poddar och haft det bra. Det har dock varit kallt. Välkomna till väderbloggen! och välkomna till slutet på inlägget, hejdå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0