utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav

Tilda: men ja eller hur! Hade typ glömt den fram tills nyligen, så är lite nykär i den. och tack, man kan nog visst säga grattis till boken!
 
Hej och hå, vi trotsar ångesten och skriver ett vanligt snabb-inlägg också. Och vi ska skriva om garden partyt som jag var på igår! Jag och mina annor åkte långt bort ut på landet, till Delphine! Där blev vi mottagna med bubbel i kristallglas och skålade för oss och var så himla glada. När det slutade regna gick vi ut i gardenen och jag fick låna en cowboy-hatt, för man måste ha hatt i gardens. Så där satt vi i våra hattar, koltrastar kvittrade över våra huvuden (<3) och vi pratade om hur skönt det är att vara bland galningar, norrland (Anna N blandade ihop Härnösand och Helsingborg, det var inte rimligt) och en massa annat. Hanna kom också dit, vilket ju var Amazing. Jag bröt ihop lite (mer om det i mushet under detta), vi tittade på alla växter i trädgården, Anna N fick en massa rabarber, jag fick hänga med en trädgårdssnäcka (<3), jag hittade vinbär som jag ska få plocka i sommar (!), vi tittade på dammen, allt slog mig i huvudet (mest jätteblöta buskar), vi åt massor av chips och vi skrattade och pratade mycket. Vi gick in och spelade ett väldigt konstigt spel, men sen åkte vi hem.
 
Jag och Anna N kände oss inte färdigfestade, så vi umgicks här. Vi drack mer bubbel och lyssnade på braaaaa musik. Winnerbäck, Nashville, the civil wars, håkan och framför allt helen Sjöholm som vi sjöng så dramatiskt vi kunde. Jossan var efterhängsen (hon blev helt förtvivlad när Anna gick, har inte sett något liknande) och vi pratade, kände musiken i typ varje milimeter av oss och hade en lugn och fin tid i några timmar. Har saknat Anna N så himla mycket! Och nu måste jag superspringa, surprise!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0