varför hör du av dig just på natten?

Tildah: Haha, ja, det var ju det jag drack. Eller drinken var varm choklad med dessa grejer i. och grädde och marsmallows. sjukt mycket liv
 
(varför har jag den här låten som rubrik? För det är natt, och för att den känns somrig för att Iiris sjunger om fint väder och gullvivor.)
 
Haj haj, nu är det natt (eller kväll?) så jag sitter inte i solen. Tur för er. Jag ligger i min säng och tänkte berätta om mitt lilla liv som pågår som vanligt. Igår åkte jag och mamma och köpte mat, för jag fick inte grilla på hela helgen, så det blev plock-sallad. Alltså plocksallad är ju det bästa som någonsin har bästat? Förutom grönsaker hade jag mozzarella och kalkon och ägg och allt möjligt i den! så gooootttt! Vi pratade om hemska män (mer än vanligt faktiskt) och när mamma blev så woke, vad vi gjorde i helgen och sånt. Sen kom pappa him och vi tittade på något som tydligen har gått på tv och heter stjärnornas stjärna. Där blev jag och mamma fiender med country-experten och jag dömde ut alla som den sämsting jag är. Jag fick dessutom smaka emma-macrons! De var lila och hade smörkräm i sig! så goootttt (igen)!
 
Idag vaknade jag, men lyckades inte ta mig upp, så bussen gick. Jag skrev detta till mamma och frågade om hon kunde köra mig till eftermiddagslektionen (pga bussarna är cray). Hon skrev då "om vi kör nu hinner vi till 10:15". Så det gjorde vi. Jag kastade mig upp (nu gick det tydligen eh ok) och vi körde till skolan och jag gick fel och Saga räddade mig från ingenstans och sen var jag i skolan. Sjukt. Där höll alla redovisningar om olika bokmarknadsaktörer och jag höll låda om mtm (=där jag får mina böcker ifrån). Vi åt lunch i solen och pratade om fantasy (tills jag stoppade diskussionen för att den gick i cirklar), jag skällde ut alla visuella som vanligt och neeeeeej nu vaknade josef. Då måste jag hålla mig vaken tills hon somnar igen. Eller snarare kommer jag inte somna förrän hon har gjort det. Bläää. I alla fall, när skolan var slut gick jag med annorna till bibblis och pluggade en massa. Jag skrev en hel folkhögskoleansökan, jää! Och sen kom jag hem och har chillat och försökt ta tag i mer liv och pågått och inte fått ångest så mycket. Idé till varför jag har ångest nowadays förresten: för att jag tar medicin varannan dag. kanske. för jag har inga kvar nästan. måste ringa dem imorgon. oj jossan suuuperleker. hur orkar djur springa så himla mycket? anyhow, nu har jag slutat skriva med versaler i början av meningen, så nu lägger vi ner va.

Kommentarer
Postat av: tilda

Haha jahaaaa, läste det nog som ”drack vin och sen ÅT romerska bågar” vilket ju visserligen är ganska mycket livet det också, hehe

2018-05-07 @ 23:43:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0