wouldn't you love somebody to love?

Så...det har varit en ganska konstig vecka. Jag började skriva med en tjej på tinder i onsdags och det kändes verkligen bra. Hon var musikalartist och flirtig och gullig, och vi bestämde att vi skulle gå på dejt i lördags. Vi skulle sjunga karaoke och dricka white russians = dröm. Jag skrev på twitter att jag skulle på dejt och fick mer än 30 likes. Alla var svintaggade.
 
Ja, ni vet ju att jag så att säga inte var på dejt igår va. För i torsdags kväll skrev hon att hon gärna sågs, men isf som vänner för hon hade faktiskt känslor för en annan tjej...kom hon på. Och grejen är denna: Jag blev skitledsen. Alltså verkligen. Inte så att hon var the one and only, för det är hon ju inte, utan jag blev mest ledsen över hur jävla glad jag hade varit. Folk går ju på dejter jämt? Det är inte the end of the world? Men så...är det det, you know? Jag fick det liksom svart på vitt hur hur redo jag är. Jag har skämtat ett tag om "fru och barn" men det är ju fan sant. Jag är redo att settle the fuck down. Eller bara träffa någon. Jag är så redo att det stänker om mig och det är ju inte direkt en kul sak att upptäcka om sig själv. Visst, jag har ju varit på jakt länge nu så att säga, men jag har inte förstått hur on edge jag är. Hur viktigt det blir att gå på en dejt med en random tjej. Man blir ju för fan deprimerad (eller hade blivit om man inte redan var det) av tanken.
 
Tur att twitter finns. Alla är så jävla snälla. De tar hand om mig och var så jävla taggade, typ "livetwittra dejten! tänk på dina fans!" från en tjej jag inte alls känner särskilt bra. Älskar er flattwitter ni räddar fan mitt liv varje jävla dag. Så, vi sammanställer intrycken: Ingen dejt för Emma, men inget självhat heller, för snälla folk finns. Men hörrni. Skaffa en tjej till mig nu va? Jag är ett kap hallååå :( nä men på riktigt. Det är dags tycker jag. Tills dess ska jag lyssna på jefferson airplane och twittra. Också bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0