Förlåt för min rädsla, förlåt för min godhet

Så, jag ska försöka fill yall in om vad som händer i mitt liv också, inte bara om mitt mående. Och sist jag bloggade ordentligt var jag ju på almåsa. Efter blogget hade vi lite mer kurs, och sen åkte vi till stationen. Jag nästan-sov medan andra pratade om jägare, och sen satte jag mig på tåget. Och där satt jag. Och satt. Lääääänge. Men Annoushka höll mig sällskap, läste handlingar och sa bland annat att Robert inte skulle dö, bara hänga in handdukar. Det är faktiskt skillnad! Pratade också med lilla och nu är hon inflyttad i sin nya lägenhet! Stor lillasyster!
 
Igår var jag på styrelsemöte hela dagen. Där lärde vi oss mer om död, som att man faktiskt redan är död om man är på en begravningsbyrå och att Per Arne inte har några ambitioner på att gå och dö. Förutom det antog vi en verksamhetsplan (jag fick flytta verb och det gjorde mig lycklig i själen), muttrade om borttappade ansökningar och hade det som vanligt trevligt. Bästa styrelsen <3 resten av dagen låg jag i soffan och stirrade upp i taket, typ. fun times. Och sen grät jag och var ledsen och Hannah telefontröstade mig. Uuuusch.
 
Så idag stannade jag hemma från skolan. Jag låg typ helt stilla hela dagen, men på eftermiddagen kom Anna! Vi åt pizza, drack sammetsvin och tittade på Felix recenserar. Så mysigt! Vi skrattade mycket åt/med honom, blev triggade av kräkscener och älskade ungdomsfilmer, och sen lyssnade vi på musik och sjöng. Sååå mysigt! Vi pratade myyycket om barn och livskriser, vilket var nice, och nu ska jag sova jävlaridet. Men just det, rubriken. Jag älskar att man kan lyssna på patrik isaksson med anna, it's so shameful and so cool! <3 men ja, sovning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0