Du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort var du bor

Har jag helt slutat med rubriker som inte är låter? Alltså...kanske? Eller nej, men typ. Det är ju typ...tolv på rad just nu? Det är definitivt rekord. Men folk säger inget kul, och ja jag ar nog nästan helt slutat med rubriker som inte är varken låter eller citat. När skulle man behöva en sån, liksom? Nej exakt.
 
Herregud vilken lång och bra dag det har varit idag! Luna sov till sju (längre än vi trodde) och efter ett tag gick vi över till onna. Alltså de bor så nära varandra! Jag gick legit i bara handduk mellan lägenheterna idag! Men ja, väl hos onna (lol nu lät det ju som om vi typ åkte tåg dit ironiskt nog) började vi med dagens projekt: pannkaksfrukost! Rakel var också där och alla hjälpte till efter bästa förmåga: stekte, dukade fram, höll koll på Luna, fixade i allmänhet. Och så gott det var! Vi åt så vi knappt kunde röra oss, lyssnade på musik och sjöng, lekte med Luna och hade det så himla bra. Vi hängde där i ett antal timmar (Luna kan literally sova middag här och Hannah kan vara hos onna med baby monitor, så nära är det) och sen gick jag, Hannah och Luna till affären. Där såg vi först ett par som kramades så engagerat att de inte märkte att vi ville gå förbi (<3) och sen ear kassörskan jätterolig och charmig och söt. Hannah (och Isa på twitter) tycker att jag ska ask her out. Vi får väl se.
 
Sen vi kom hem har vi ätit baconpasta och sen kom Lee hem! De somnade och jag och Hannah tittade på lite gravidprogram och sen två avsnitt jane the virgin. Så taggad på att äntligen börja se den serien! Och den sparkade mig i magen redan från början, så...ja. Det kommer bli en grej. Och nu måste jag sova det gör ont i kroppen att inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0