Inte som en slägga utan som en svagt upplutande backe

Hej från almåsa! Här sitter jag i vårt kursrum och snart ska vi prata om folkbildning. Det har vi i och för sig gjort jättelänge, men nu heter det tydligen det. Ledarhundar pågår och nu fick Mickaela (mickis som hon kallades innan) en stor jävla kartong med punktskrift. Lycka till, sa han som gav den till henne. Känner typ likadant.

 

Men hur har jag hamnat här? Ja, först var det fredag. Då sov jag på morgonen (<3) och sen var det duschande och packande och sånt innan vi åkte till farsta. Där försökte vi köpa mina berömda klackskor, men de hittade inte den andra skon! ☹ så vi gick till espresso house, där vi mötte upp Onna och hade ”islattefika”. Det heter så, även om man inte dricker islatte. Jag skulle till exempel aldrig drömma om något sådant, så jag drack chailatte istället. Och när vi stod i kö ringde skoaffären, så jag köpte skorna! De var dyra, jag kan knappt gå i dem och jag bryr mig inte ens lite. De är ju så snygga!

 

Efter detta mellanlandade vi hos Onna och sen åkte vi till centralen där jag mötte almåsa-gänget. Vi åkte dit och jag mådde riktigt jävla vidrigt, men när vi kom fram träffade jag min roomie Marianne och hon var trevlig så det blev lite bättre. Vi åt middag och sen körde vi lite precentationsövningar och sånt, och sen sov vi.

 

Igår åt vi frukost och sen jävlar hade vi kurs. Ja, alltså, jag går en kurs i cirkelledning i helgen, så ni vet. Och vad vi lärde oss om cirklar alltså! Allt om abf, studieplaner, ledare och norrmän som solar fötterna lärde vi oss och däremellan fikade vi och åt lunch och hade oss. Om vi var slut när dagen var slut? Eh, ja. Vi åt middag och jag köpte vinpaket, vilket definitivt inte var värt pengarna eftersom jag inte kunde äta förrätten, och sen stapplade jag och marianne till vårt rum och sov som jävla stockar. Just det, i fredags natt drömde jag att jag fick en ledarhund som jag inte ville ha och att folk försökte få mig att vilja ha honom. Han hette Ture, tydligen. Och nu ska arne prata, så jag ska sluta. Men! Grattis bloggen på elva-årsdagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0