Jag var redan överkörd i mitt huvud

Shass: Ja, jag har sånadär ögonblink-påsar. Det funkar faktiskt :)
Tilda: Alltså det är så konstigt att du följer min blogg och twitter osv men jag vet typ inte ens var du bor eller vad du gör? Like, alls? Jag vill veta hur du har det hallå! Men ja, lite freaky var det sammanträffandet ja.
 
Jag är för trött för att blogga, men här är vi nu, and so. Jag vill sova och gosa med någon mjuk person, men det kan jag inte, vilket är sorgligt. Men idag träffade jag gamla klassisar och drack vin! Vi satt på en vegan-bar och åt burgare och pratade om vad vi gör nu för tiden, Gretinjas hektiska planer och en massa annat. Jag, Anna N och Hanna gick till en annan pub och där pratade vi om mörkerskriv, psykoser, konstiga relationer och sammetskläder (vilket är väldigt viktigt). Jag och Anna stressade hem (och hon bytte twitter-url till sammetsanna!) och nu ligger jag här, i min säng. Rubriken kom av att vi stod vid ett rödljus och Anna kollade maps, och i mitt huvud blev det grönt och jag började gå men hon hängde inte med, så jag ramlade och det kom en bil (att det var grönt var tydligen inte relevant?) och körde över mig. In real life skulle vi inte ens gå över den gatan, visade det sig. Min hjärna går väldigt fort ibland for the record. Men jaja, fuck it, nu ska här sovas!

Kommentarer
Postat av: Shass

...ska jag utgå från att överkörningen inte var så utplattande som man skulle kunna tro av inlägget?! Gjorde du dig illa?

2018-09-07 @ 12:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0