You're the train that crashed my heart, you're the glitter in the dark

Shass: That's true, men det finns rent fysiska skillnader. Then again, jag har ingen koll på strap-ons. Har aldrig provat det.
 
Det ligger en katt på min fot. Hon är varm och mysig. Detta gör att mitt liv är bättre än vad ditt någonsin kommer vara. Just so you know.
 
Jag har fortsatt leva mitt lilla wholesome liv sen sist. Har mest varit hemma och chillat i livet. Och tittat på idol, för idag skulle jag egentligen ha träffat eyva och tittat på veckans avsnitt. Men det blev inte av, så jag har fortsatt vara hemma. Efter att ha tittat på idol har jag följande tankar:
-Hur är det möjligt att söka till idol utan scenvana? Hur kommer man på den tanken? Like what the fuck, bara stå på lite scener innan du söker till ett tv-program?
-Varför söker 15-åringar? De är barn?
-Hur är det möjligt att få en blackout på en hel låt?
-En kille hade aldrig hört fast car :((( I pray for his soul
-Flera killar var bra? Sjukt!
 
När jag inte har tittat på idol har jag tittat på dokumentärer om unga mammor. Det är min favoritgrej i hela världen. nej kanske inte, but still. Det var legit en mamma som var tolv? Thtat's just hartberaking! Jossan har älskat att jag är hemma och när hon inte ligger på min fot har hon sovit på min mage och allmänt varit en darling. I love her so muuuuch.
 
Jag har gjort en liten sak ändå, och det är att träffa min synpedagog. Vi gick till hemköp och lärde mig lite av sträckan, men det var jättesvårt. Sämsta vägen, like for real. Och nu sitter jag i soffan och lyssnar på queer as fiction och twittrar med folk typ. I love my twitter people. <3 nu flyttar jossan påsig, så jag avlägsnar mig. jaws håller med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0