Du är inte fri, du är dum

Uuuuusch vad trött jag är. Varför varför varför ska jag ut idag? Jag är fan sjuk i huvet no joke. Men okej okej igår ska vi prata om. Det var en lång jävla dag, det, men bra också! Först skulle jag till banken, och på bussen dit ringde äntligen min läkare! Så nu har jag fått dubbel dos meds för att se hur det går, very exciting. Jag kom fram till banken och mötte mamma, och vi aktiverade mitt srf-kort. Vi hann också ha ett bra samtal om feminism (mamma är braaa <3) och annat, och sen var jag i princip hemma och vände innan jag träffade Anna N. Vi bibblis-fikade och catchade up, försökte jobba, peppade hennes utbildning och gick runt i stan lite (tex för att hämta ut mina meds).
 
Sen gick jag till spisen och träffade hela barcelona-gänget! Det är alltså team osby, Olle, Elin och Rebecka. Vi åt trerätters, för det var så jävla billigt, och jag åt en läskig mozarella-sallad, laxplanka och...chokladpudding! Blev så glad för den. Vi mobbade varandra i princip konstant, för alla var dumma i huvet (se: rubriken) och hörde dåligt, för de hade tydligen vaxproppar. Vi försökte planera vår resa, vilket väl gick sådär, och flippade ur i största allmänhet. Det spelades och sjöngs på restaurangen, och jag frågade hur jag kunde få spela där, så jag gav mitt nummer till dem. Så nu vet du det, Lilla. <3
 
Team osby åkte hem och vi andra gick till inferno. Då pratade vi mycket om sex och sånt, jag gav en kurs i queera ord, vi missförstod varandra ("hon kan väl ha små bröst fast hon har en kille!" vrålade jag), Elins ex analyserades som vanligt, jag och Olle sörgde singellivet och allt var riktigt härligt. Sen åkte jag buss hem med en jättesnäll chaufför som hade koll på mig och sa att jag hade fint hår, och sen sov jag i hundra år. Eller...jag sov helt normalt mycket. Tyvärr. För jag skulle till psykologen, och där pratade vi om mat. Fy faaan. Jag fick lajva sexåring och analysera en massa skit, så när jag kom hem mådde jag vidrigt. Så jag sov mer och sen har jag handlat, och jaha nähä nu ska jag iväg igen. Why.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0