How can anybody have you and lose you and not lose their minds too?

Rubriklåt: Los ageless med st vincent, ingen riktig anledning men den är bra och jag har tydligen en grej för rubriker med frågor just nu.
 
Hej och allt sånt, här ligger jag. Trött och pigg på samma gång, mest en klump. Kul life. Det har inte hänt särskilt mycket i mitt life sen sist, men igår var jag himma. Där åt jag korv med mos (<3) och vi såg på spåret, där jossan tävlade mot jesper! Inte min katt, alltså. Hon tävlade inte...men hon borde. Vi skrattade åt hur söta de var som vanligt och jag tog nääästan en tiopoängare, annars hände inte mycket. Jag är en spännande person. Nä men det var mysigt, vi åt kolasnittar och så men jag var trött och faktiskt fortfarande lite bakis.
 
Så idag sov jag till kvart över två. Japp. Jag unnade maj. Så jag har mest varit här och lyssnat på poddar och sånt, förutom att jag gick på ett äventyr. Jag gick till hemköp! Eller...ja. Jag gick för långt och blev hjälpt av en tant, som sen hjälpte med handla och följde mig hem. För söt ju! Så jag fick alla snacks jag behövde i life, som jag sen tryckte in i käften medan jag tittade på mina musikkritiker som livestreamade. Detta gör jag fortfarande. Men alltså holy shit kan mitt ansikte sluta blöda? Orkar ej med detta :( kan jag bara få mens snart så detta finn-helvete upphör? Men okej nu lämnar jag er, efter detta högst korta inlägg. bye.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0