I fall in love just a little bit every day with someone new

Rubriklåt: Someone new med hosier, som lyssnades på igår och även var föremål för en lång hittepå-scen som borde varit i glee. Rachel och Curt swishar fram i new york och flirtar med dudes och lever life i sagda scen, och sjunger den här låten då.
 
Jaha, nähä, dags att icke-mush-blogga. Det är konstigt hur mycket jag vill be om ursäkt för hur mycket jag mushar? Like, det är bara innehåll, man kan läsa eller låta bli. Huuur som helst, igår (gud jag hör linus röst i mitt huvud som ba "det är i förrgår, det är efter midnatt" håll käften inbillade röst) var det ju dags för damhäng med Saga, och vilket pangbra damhäng det blev! Vi fixade mat (hon ville hälla upp soppan från matlådor till skålar, det fick hon inte, här ska vi inte bete oss som folk herregud) och sen var det mest vindrickande, musiklyssnande och pratande. Som rubrikförklaringen antyder lekte vi favoritleken "vem sjunger denna i glee?", men analyserade även att hela vår lista handlar om sex och fylla (det är stabilt! Vi är stabila!) och hade ett långt och bra samtal om moments. Ni vet såna moments som inte går att beskriva riktigt, när man hör en särskild låt och solen skiner eller när en fest peakar i rätt stund. Älskar att hon förstår såna! Så vi pratade om många såna och lyssnade på momentiga låtar, och ja livet var jävligt härligt. Jag hyllade saga som honorary lesbian (hon älskar växter, är vegetarian, embracear manshat i stora lass och lyssnar på hosier, lorde och silvana, ursäkta mig men it's there) och vi hade en bäst tid. <3
 
Idag har typ inget hänt. Jag har pratat med Kitiara (<3), lyssnat på poddar (nu är potterless slut, eller ja jag är ikapp, rip), varit märklig på twitter och mest legat i sängen. Så det var ju inte så spännande, men det gör inget, för jag har inte ångest längre så nu ska jag försöka sova! Peppen är stor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0