you were sorta punk rock, I grew up on hip hop

Rubriklåt: Blue jeans med lana del rey, för jag hörde den igår och det var väl typ det.
 
Hej från stockholm! Jag ligger i en hotellsäng och dör lite allmänt. Seriöst, jag har mått så dåligt på den här resan. Masssa ångest och ont i kroppen och skit. Det är inte okej. Nu går syster upp från sin nap. powerful woman känner jag. Men ja, igår åkte hela familjen tåg hit. Jag lyssnade på min nya favoritpodd, sov, åt goooda kakor (första klass ändå!), lyssnade på min countrylista och hade ett bra life. När vi kom fram gick vi vilse i hundra år, men sen gick vi till hotellet. Vi lämnade grajor och åt lunch på ett café i närheten där de hade niiiice fåtöljer och bara en chill vibe. livet rulade.
 
Vi gjorde stan lite och hittade en secondhand-affär, där lana del reys första skiva spelades (alla affärer som spelar skivor rular) och vi tittade på klänningar, små glas, vårkappor och annat amazing. Syster köpte till och med två klänningar! för 90 kronor! Sammanlagt! Sjukt. Vi fikade på ett place och sen chillade vi på hotellet ett tag. Jag och syster tittade på skräp-tv och på två helt olika program pratade de om kvinnor som inte får orgasmer. Det var...ett tema. Tydligen.
 
Vi gick till ett mysigt ställe och drack bubbel och sen åt vi middag på tegelbacken! Det är en fancy restaurang alltså. Och ändå mysig och inte jobbigt fancy alls. Jag fick i mig en del mat, de andra åt saker som blodduva (?) och sen åt vi en lovely mousse. Mamma höll på att dö av den. Vi pratade mycket om folk som jobbat med pappa och vad de gjorde för att bli avskedade och en massa annat och skrattade en massa. Vi hade en bra tid och efter middagen hängde vi i hotellbaren och det blev mer "djupa" samtal tills vi gick och la oss.
 
Idag har jag mått skit. Men vi har träffat släkt! Vi åkte till en av våra kusiner och där var en annan kusin och pia och magnus! och en liiiten bebis! <3 livet! Vi fikade där och pratade en massa, och sen tog vi oss tillbaka in till stan och åt på ett taco-ställe. Jag var i princip döende genom detta. Nu har jag legat här i flera timmar men är fortfarande...en död person. Och hungrig. Jag åt för lite till lunch. Dumt. Men nu ska vi iväg igen jäää

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0