peppercookies

Jag är mycket trött. Var hos familjen bananpannkaka från 13 till 17,30. bakade pepparkakor, hade korvfestival och pratade. Detta är en artickel som visar hur man kan tolka allt överdrivet, så gjorde förresten jag och Ara och Ebba för länge sen i tyckaboken.

Hos familjen bananpannkaka är det helt kaos. Då jag kommer in möts jag av korv över hela bordet och sedan skulle vi som väntat baka. Degen blir vandaliserad och de två barnen blir totalt ignorerade av de djupt alkoholiserade föreldrarna. De sitter och tittar på medan tjocka, misshandlade pepparkakor blir gjorda. En av flickorna har dessutom starka maktbegär, som dock blir nedtystade då föräldrarna behandlar henne som en slav. Fadern i familjen är så djupt alkoholiserad att han inte har ett minne av i stort sätt någonting, vid mitt förslag om ett minnesblock skrattar han bara rått. Ett flertal chokladaskar öppnas varje dag av den sockerberoende frun i huset.
Det minsta av de två barnen är en sann djurplågare, då hon kastar omkring marsvinet och bär det upp och ned. Hon njuter även av att plåga sina förändrar genom att rida häst på sin mor, men avstår sedan på grund av hennes "slabbiga" lår. Detta åtgärdas fort med indragna julklappar. En stund senare spelar vi sällskapsspel, vilket urartar totalt. De tävlingsinriktade barnen bråkar och de mest galna förslag kommer upp, man kan ju se att föräldrarna inte ger de någon utbildning. Sedan ägnar sig barnen åt musikalisk aktivitet, då modern endast suckar. Sedan beger jag mig hem och lämnar dem åt sitt öde.

Hihihi. Sen så har jag ätit tackos och kollat parlamentet. "herr nillson" ahaha. Anyhow, bye!
/Emma den tidningsskrivande tallangfulla tokstållan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0