girls just wanna have fun!

Detta inlägget är dedicerat till alla kuliga girls här i world!

Det tänkte jag börja med ett interesting radioprogram about barbröstade tjejer i simhallar. Det tycker jag var mycket kul att lyssna till i taxin hem från skol. De berättade då om utvisade tjejer, medmera. Först tyckte jag det var rikgit dumt, riktigt feministbabbel alltså. Men sen började jag inse en sak; har bröst någonting alls med sex att göra? det har det faktiskt inte, om man tänker djupt på det. X. småbarnsmammor klagade på tjejerna. det är bara så äckligt så jag vet fan inte vad jag ska kläcka ur mig. Vad man kan bli trött.

Sedan har vi en girly idolraport, och det finns bara en sak att säga: tjejer äger, Andreas suger! hahahahahaha, vad mobbad han äro. Men hörrni, tänk om han inte åker ut ikväll? då blir jag depressed, bjebb vad jag bliver. Jaja, imorn är det 1:a och då ska julkalendern läggas ut här i bloggen, i en egen liten kategori. hej hopp, nu ska jag nog lämna er!
/Emma den intresserade ilegala icke-feminismen.(ordet feminism är falskt.)

hatkärlek

kommer ha 15 kärlek och 5 hat, för jag har en tjuga i fickan!

kärlek:
1) att spela elbas
2) att få komplimanger för sin röst
3) att ha håltimme
4) att läsa vad man själv skriver och tycka det äger
5) Att äta hamburgare
6) att få till en bra kommentar
7) att bli klar med sin ljusstake
8) att komma på ideer till nästa film och komma på namn till den nuvarande!("önskan att vilja)
9) taxi!
10) intressanta radioprogram!
11) att övervinna rädslor!
12) att rida!
13) att lukta häst!
14) att flumma åt gamla minnen!
15) pizza!

hat:
1) dumma internet-sidor!
2) folk som jobbar sig.
3) att inte hinna bada än.
4) när folk äger mig.
5) att hata!

O well. Så idag red jag. Emma till hästen:
efter att ha suttit still:"hej din läskiga sak!"
senare, efter att ha ridit: "hej din ännu läskigare sak!"
efter mer ridande:"hej din inte fullt så läskiga sak."
i slutet: "hej, din oläskiga sak!
Så nu är jag medlem, udda va? sen så lyssnade jag på ett psykat intressant radioprogram, men hinner inte gå in på det, ska nämligen bada. om jag hinner före idolet som ska ses. o well, c u folks!
/Emma den hästluktande hårätande hatkäraren.

Emma är en hejare på kemi

Mvg is the shit! :D 39/41! don´t I rock everyone?

Jag är reserv i kyrkan i jul! hoppppppas att tjejen inte vill. men det gör hon ju nog, ju. Vi ska få låna utrustning as well til aulan, yeah! we rock soooooo much. we will see how things turn out, though. På tisdag har vi engelskprov, men jajaja. det fixas nog så bra såå. Sedan så bjebbar man ju me. But hey, justeja. ett citat:
Magnus(har läst upp sin fråga): den fick jag bara 1 poäng på!
Lotta: var glad för det poänget.
Sen så har jag börjat skriva en artickel om 500 till tidningen. Well, c u folks!
/Emma den realistiska roliga reserven.

citat

glömt skriva.
I affären:
Natta: jag tänkte på tjugan, tittade på femtiolappen och sa hundralappen.
Emma: så det här är en femtiolapp?
Natta: nej, jag tänkte på femtionlappen, sa tjugan och såg på hundra.
Expedit: det blir bara värre och värre.

Sara: novel, är inte det en sånn där short story?
c u
/Emma den skyndand synskadade svamlerskan.

säcken drar ihop sig

Jag ska redigera idag, det är jag gladig för. eller, om mor vill. sen så ska jag få back mitt kemiprov det ska bli fun. Hi everyone. Bjebb. Är alla mina morgoninlägg så här? Förresten har jag haft prov, på Egoina. Skrev svar på frågor om henne, tror jag har 13/15 rätt. yey! priset är fika med Egoina. spooky va? tänk om hon är en pedofil! Jajaja. C u folket!
/Emma den gåtfulla gosiga garderobsspegeln.

det strålar en stjärna

Bjebb. Var på sånggruppen, bjebbade på julsångerna. Jag gillar inte julsånger, de går så högt och alla är kristna. Det suger mycket hårt. Men gläns över sjö och strand äger med Cs melodi. Nu ska jag komponera en julsång.

Lyss
lyss till stjärnans mjuka sopran
hur hon klingar i toppen på lysande gran
se
se på snöflingors fall
hur dem dannsar i valv av iskristall
känn
känn då kylans tag
och lyss till små flickor som du och jag

bjebb va den sög! Jajajajaja. Nu ska jag lämna min bloggisis för en stund. C u guys!
/Emma den irrande irriterade iskristallen

juldemonstrant!

Jul. Det suger nuförtiden. För så här är det. Jag sitter här med pepparkakor och på sånggruppen sjunger vi jullåtar. Och det är inte jul! _Det är jul i december, enbart då, inte annars. Det borde fan vara lagförslag på det! Ingen julmust inga pepparkakor ingen julskyltning ingenting förrän det är 1:a. Då kan man släppa loss det hela i ett skyfall om man så vill. Då är det bra och helt okej. Men inte före! Och såklart bryter jag det, men vad ska jag göra åt det? Bjebb på det hela. Jag hatar det alltihopa. *bjebba*.

Jaja. Jag är psykat bored. Idag slutade sb och det sög. Sedan så har jag börjat med tidningen och det var tråkigt. Nä, det var det inte. Men jajaja. Sen så haver jag bjebbat och bjebbat och bjebbat lite till. Och ätit potatisbullar. Hey, jag är hungrig. Sen var taxin sen och det sger och jag hatar dummona. Nej, det gör jagi nte. Så nu sitter jag här med kakor och bjebbar och lyssnar på bläckhjärta. Har inge mer att säga förutom hej bananasplitt, jag kommer sakna dig tomorrow!
/Emma den pepparkaksätande paradisgillande punchpralinen.

early up, late down

Hejhopp. Idag vaknade jag klockan halv sju av att Sara trodde det var halv åtta och att jag skulle upp. Men jag ägde henne. Och sen var det stressig morgon och falsksång i taxin, sen skola. Språket tråkade, so:n fick vi veta grupper till tidningen. jag ska jobba med Jonathan, Gustav, Apitzsch och Bella. That sucks! Och, ja. Sen hade vi svenska, har fått schemaförändring, 25 min sv på tisdagar och så 10 min sovmorgon minder alltså på torsdan. Well, sen eng och sen lunch. Lunchen bedrevs med att lyssna på samtal om hacking med mobiler, skolk och rökning. Ehh, ja. Sen bild med Yvonne som pratade om månen i indien, som ser ut som en vagga. Gjorde med mitt collage. (kolla, staverskan!). Sen cyckla till badet, simma (300, hur sugig får man va?) och cycklade hem. Sen nästan direkt till teatern, jätteflummig vikarie. Vi hade hissen, jag skulle spela blatte :-o det sög. Sen jobbade vi på scenen och vi ägde, men inte jag då. Men vår ledare var iaf jättekulig! Wellwell, det var ju massa things som jag skulle säga men jag orkar not.Nu callade nata och vi ska ridapå fredag! ska bli kul och flummigt. Well. Hari nge mer o säga, tror Ema. Nej, bestämt inte.
/Emma den makalösa misstagande mirakelflickan.

I´m sick and tired, always been sick and tired

Gaa vad trött jag är, inspelning med Hällström(Amanda och Gustav) + Johanna. Gustav är så skön. Han går och skrämmer folk och sånt. Och vill ha päron.
"Men, när Damír är deprimerad äter han päron."
"Oj! mitt knä kom i bild!"
Sen slogs rekordet i tagningar, 16 st är vi uppe i efter tidigare rek på 11. Coolt va? Ellre inte. Sen så kollade vi på saris bdb och Gustav läste alla bildtexter högt. "Nannis och mig!" goodness. Sen hade vi flummig fysiklektion, mest flummig för att romek kallas mumek av Gustav o Hannes hela tiden. Det är jättekul. Sen har vi lyckats få både Johna och Romek arga, Johan var en bedrift! Onja tyckte förresten att addicted passade bra till mig och blackangel*schockad* har aldrig tänkt på den så. Just det! Roli sak! Saris hade satt upp en lapp med alla repliker.
g: nej hon gick precis.(punkt som ord). Kompisar, blabla.
Han skulle fortsätta repliken. Bjebb på Gustav! Hey nu ska jag vandra som en coool vandrare.
/Ema den virriga vrålande varghonan.

hjälp!

Jag läste igenom lite msn-konversationer jag har written om mina karaktärer. Plötsligt står det saker jag inte minns att jag skrivit. Usch! samma med vsd-bloggarna, helt plötsligt poppar det upp saker bara. Skriver jag i sömnen, eller? Inte vet jag. Men det tror jag nog inte. Men det hände när jag var liten att jag satte på band jättehögt i sömnen, det minns jag. Jag tyckte alltid att volymen var jättelåg. Spooky feeling this.
/Emma the slightly slarvig sleepwalker

var är vargen?

Har gjort mycket bjebb idag. Först var vi på mediamart och bjebbade och kollade på telefoner. Sen så har jag ingått i 4 timmar ochätit god fisk med pommes. Vi ska kanske se Eva Rydberg, Ara och jag, ikväll. Alltså kärlek och lavemang ska vi se, för det är den bästigaste. (och den ända vi har.). O well. Nu ska jag ta en bloground och sen bjebba på Sariis. God kväll
/Emma den provfria pratande prinsessan.

säg dem om igen

Damnit, vad 4b äger skiten ur alla andra band! Therese skarphuvud och Ronja rocker och king of the band och så, såklart, jag! Goodness! Jag lyssnar på jag vet, alltså. Den går i Emoll. Visste ni det? Smaka på den. Nu så kom det att bli jag vill inte se ist, o my gosh. Jag hatar dig Onja, för att du äger. Dumma kid. Maja har förresten, appropå nothing, kommit på att min säng är ett Lukas-fritt nattläger. Det har hon ju rätt i. Men irriterande är det. måste säga en gång till hur ägig Therese är. Vetnot varför, men hon bara..gaa! Onja ska avsluta sin writers-ingång idag, tror vi. Yes! Well, imorn inspelninghar inte ringt Wallberg yet. Måste, villnot. Jaja. Cu anyway.
/Emma den symetriska syltgalne syndaren.

Holy satan how I love this guys

First; this post is in english. very bad english. any problems?

Well, I just saw the fifth movie of Harry Potter..and that says most of it. I just wanna say: this sucks. Satan, he sucks. Because he´s so..so damn gorjeous! And at the same time, forbidden sone. And "everybodys little fool"(my new cool nickname!) sucks so much I have no words, he´s so foolish! And so stupid. I hate him. Or, actually, it is better to say I would like to hate him, but it´s so hard. I sometimes wonder, what´s the reason I..whatever I do, towards blackangel? With Satan it´s understandable, but, with Sirius..it´s seriously a mystery. It´s not his carisma or his way of doing things; he´s a real fool. He acts like one, he is one. But what´s is the meaning, could there be a meaning? And another thing. How stupid can the movieguys be, how am I supposed to cry when I, five minutes after his death, hear Bella singing "I killed Sirius black!" it´s impossible not to laugh!

As an end, to stop stupid ideas, Satan is Snape. Well, now my dears, you can throw your shit on me--I have confessed!
/Emma the foolish fearful fighter. But, what the hell am I fighting for?

ojsan hoppsan urban fallala

Läste linnsies komment på historiska skratt. Woops. nu va inte Petronella lika kul låängre. :/ Jaja, lördag idag och har hittils:
*Hört halva melodikrysset.
*Ätit kaka med farmor och farfar som tittade in.
*Bjebbat.
Och klockan är kvart i ett. Depressing isn´t it? Well..
Ska snart till Willys och handla mat, pappa ska göra paella :-o och lite sånt dära. Ska sedan bada, kanske träna först men vetnot. Sedan har jag ingeto göra, yes! Oj, glömde nästan att jag höll på och blogga. Äsch, har ingen blogglust.
/Emma den handlande härliga honungskakan.

grattis, god natt och godis.

Så kan man sammanfatta fredagen. Kom just hem från Agnesu där jag tittade på idol(följer nedan) och fredaag hela veckan, samt "ursäkta vad är klockan?" med John Cleese eller va han heter.Snackade och flummade och hade allmänt trevligt. Citat:
tora: Men, fredag hela veckan vill man inte ha, då får man ju aldrig helg!
Agnes: Anna, vad gör du Tora?

Minns inga mer just för tillfället. Men iaf så hade vi ju kemiprov också och det gick ok, om ni undrar. Well, kan ta idolet nu. Såg dessvärre bara andra rundan.

åttonde(no!) fredagsfinalen:(jag är fel på numren!)
Rockarna is here! Daniel åkte ut, kunde ha skrivit massa om detta--men det orkar jag inte. Well, han var ok.
Andreas också, hörde inte mycket för alla bjebbade.
Det gjorde de på tjejerna med! Men jaja!

Hahaha. Agnes har en ny ide till filmen; vampyrdeckare. alltså den fjärde. vad tycks? Hade insp idag, gick bra och Martin ägde. "min dricka är slut" gaaa vad jag skrattade. På musiken försökte vi spela dåliga låtar och jag ägde, nä, men ändå. Sen så har vi bara haft tråkigheter i dagens dag. Har jag sagt att Sara ska sjunga solo på luciakonserten i kyrkan? nä ,för det fick jag veta yesterday. Men det ska Saris göra. Men vetnot vad to skriva. Ska skriva dikter nu igen, kompisdikter.

Agnes är en glad filur
en riktig diskutionsfigur.
udda tankar, ja det har hon
men hon gillar hp och molly moon
och guldkompassen och vild magi
och allt annat som flyger förbi
i Agnes snabba järnkontor
fastän hon inte är så stor
underskatta aldrig det lilla
underskatta aldrig tungor som ej står stilla.

Anna, min guldfisk och tjohej
så rimmar jag till min glada tjej
som är allt, allt är vad hon är
hon är inte där och inte här
hon är allt, min guldfisk
säger jag nu på egen risk.

Elise är dråttning av minnen
Elise är bra på sinnen.
hon tar ofta mitt parti
och med henne är det nostalgi.
så mycket kan bli skrivet
om Elise, om lera och allt flum i livet.

Tora, hon är som hon alltid är
Tyst och cool är vad hon är
Tora är ett japanskt fenomen
som vacklaar trotts sina smala ben
kanske både hon äta mer
Tora är så mycket mer en den asiatiska tjej man ser.

Puhu. Godnatt.
/Ema den pärlande pantade partypinglan.
p.s. Jag sa inte grattis till henne på hela dagen, för utom på sista lektionen. det var kul.

chokladbolleland

Back från fabriken.Det var myckket trevligt, och vi sjöng och julade oss. Köpte present till Agnesu men kan inte säga vad, om iafall att det inte var med present och jag måste ge det till Sara. Jaja, vi sjöng då julsånger och gjorde en cover.
"Två gummor, två gummor från chokladbolleland
på vägen på vägen vi vandrar hand i hand
och Natta har mössa och den är nog på sned
Men det gör ingenting för vi är glada trots det"
Sen så åt vi såklart och flummade, och snackade vsd, och flummade. Idag i skol har det gått ut på kemi och kemi. Blev förhörd av Måns på jooren, hade dubbeltimme och förhörde Amanda, ja, och tänkte mest på kemi hela tiden. Tråktråktråk. Snackade om julen med Linn, men hon kan nog inte komma buhu. Det vill ju Ema, ju! Jajao, jag har sötsug, efter chokladbollar! bu på mig. Just det! På laben idag så skulle Lotta skriva "fyll på vätgas" men ist. så blev det "fy på vätgas!" det var jätteroligt ju! Hihi :D nu ska jag snart bli förhörd av far. Hey, nu fick jag bort alla inlägg för v 44! Yey!
/Ema den chokladgalna journalistgillande joorerskan.

historiska skratt

ojojoj, 500 var awesome! Det var apkul, spec internskämten. här kommer lite saker jag gillade.
"500 legender.."(Anders pratar mycket stämningsfullt)
<"Men hallå Anders, Gunnde Svan är väl ingen legend!"
"Nähä, ok då. Välkomna till, 499 legender och Gunde Svan."

"Är det någon som har symbolen för syfilis på sitt kort?"
*en tjej räcker upp handen*
"Vad heter du?"
"Petronella."
"Syffe-Petronella!"
(Det körde de med hela showen ut!)

Vi får en lapp:
Hej kära läktarperson!(hahaha)
Vi tänkte skoja lite med sallongen. När vi frågar hur det är på läktaren svarar ni i kör "jo vi har det bra, läktaren äger sallongen suger!"

Andra skojigheter var Per från Barsebäck och Jörgen på läcktarn. O my god. Det här var roligt detta du. Men idag är det torsdag och det var ju lite minder kul det. Men chokladfabrik ska besökas och kemi ska pluggas i alla fall. Och blogg ska skrivas ijkväll!
Godmorgon /Emma den skrattande skramlande syffe-expärten!(hey, vad är syfilis för någe?)

då smaken av mate ännu dröjde kvar

Vet ni vad mate är? Ni vill inte veta, believe me! Det är ett argentinskt te, som smakar bäskt och äckligt! Jag smakade nämligen på det på spanskan. Sen var det mat. I matkön:
Gustav och eh, kanske Caroline, kanske..jo vi säger det!
G: Släpp mig.*de håller hand*
C: Jag måste hålla någon i handen!
G: Håll Julia i handen!
C: en kille!
G: håll Balder i handen då.
C: Han går inte i min klass!
G: nähä..(*nähä, no me digas!*)
Jag började skratta åt det hela, och G säger: ja du har visst roligt du, Emma. Gustav är underbar och jobbig, åå, han är ju.. bäst på att vara Gustav! Fattar ni? Anyway, vi var själva på sånggruppen idag igen och jag sjöng rätt ok, vi sjöng julsånger som jag rockade på totalt. Eller också inte. Well well. Snart 500, undrar om det är kul? Rykte säger att vi på balkongen är tvungna att gapa i en kamera och kanske(hoppas) bli uppsläpade! Äsch, c u guys. Hey, ni kommenterar not längre! Buhu!
/Ema den matehatande marabouälskande marsipangriskultingen.

pedagogen som inte kommer

Louise skulle vatt har klockan halv tre. Nu är hon snart tio i. Jaja..ingen skada skedd. Anyhow så har jag just tatt en bloggrunda efter att ha simmat ynka 450 m. Sen så har jag joorat helt lonely, för Måns han var sjuker han! Och sen har jag väl gjort massa annat tråkigt! Men sen ska jag på sånggrupp och se 500, orka se 500. Bjebb Svea! Jaja. Men ska väl bli klu. Imorn skas det till chokladfabriken med Natta, gosh how fun! Sen inge mer imorn, skönt. Insp på friday och kemiprov och fest hos Agnes. Helt okej dag. Jajaja. Just det, flummigt citat:
i bilen hem från teatern:
Agnes: om man tänder på ett träsk, exploderar det då?
Pappa: det är rätt mycket vatten där.
oj, hon kommer.

hur stavas joor?:s

jaja, jag har joorat(nej alltså Emma!) hos särbarnen idag och igår. De är sköna. De letar bajs på marken, säljer sopor, hugger vd med blindkäppar, vägrar ha mössa och mördar baggar. Så vad ska jag och Måns göra? Äsch, vi får la stå i kylan och snacka shit och lyssna på dem, och i bästa fall konversera med lärarna. Iaf så har jag nu varit på teater. Å vad jag stör mig på Asrar, ibland! Om man ska säga 1 dålig och 1 bra sak, så säger man inte 15 dåliga och 2 bra. Det existerar helt enkelt inte. Sara är justnu apjobbig. Jaja, har nu torsdagen uppbokad, o bjebb. Ska till chokladfabriken med Natta supernatural. Aja, c u folks!
/Ema den balla banansmaskande badnymfen

tyras tisdag

Vi får låna aolan! Haha, vacker stavning va? Men iaf, yey! Sen så lyssnade vi på "kännslor" där Bernard spelar trummor, det är riktigt dåligt. Men cellon ägde hårt! Snart är det teater, ska bli ok; kanske Asrar är här again och pratar böcker med maj! Imorgon är det kaos-dag. 500 ska ses, Louise ska ha jaws-utbildning med maj och sånggrupp ska gås på. Äsch, goddag.
/Emma den framtidsförutsägande franskgillande främlingen.

c u later aligator

Wow, vilken inspelning jagj ust hade! Helt bästiga små flickor va det! Men iaf. Idag fick jag back mit fysikprovi. Gissa vad jag fick? mvg såklart, daaa. Fatta jag fick mvg! Jag ska fira, fast vetnot hur; mera tårta lät bra, eller bara ett lass pepparkakor. Skickade mail till king of the band igår, får se vad han tycker om texten. Kan man undra över. Han tycker nog att den suger och är otatenlig. Dt tycker inte jag! Jaja, vetnot vad to do. Läsa kemi? Bu! Plugga spanska? Bu! Nä, jag tror jag bjebbar! Det lärju bli kul må jag säga. Förresten var Ebba med på inspelningen och är nu nera och kollar på one three hill. Det är mycket coolt att hon är här, fattar ni det? Nä. Men ändå.
/Ema den ansvarslösa artistiska aligatorn.

unbreak my heart

Herregud. Kom hem från fika med natta precis, hände jättehemsk sak. Jo ni förstår, Natta skulle sjunga opera. Det gjorde hon. Unbreak my heart sjöng hon, och bra med. Sen så hör jag plötsligt "Så fint sjunget!" och inser att där står min granne Marianne. Fatta pinsamt jättepinsamt. /Emma den barnsliga bandsammlande bastonsfilosofen.(det sista är endast för Onja begripligt)

walking in sunshine

hej där, hamsterpälsar! Idag är det söndag och det är bara ybertrevligt. Idag ska jag fika på stan med Nathalie supernatural, det är ännu mera ybertrevligt. Idag har jag redan hunnit crosstraina, bada och käka frukost, det kännst frescht och trevligt. Jag kan inte stava fräscht och det är inte så jättetrevligt. Jag har sötsug men det ska åtgärdas klockan typ kvart i tre då jag sitter på ett kaffé och käkar, det äger helt enkelt. Nu ska jag ta en bloggrunda, har 6 bloggar som ingår i den. Först Satan som glad start, sedan Ebba, sen foxhill, honey, Onja och till sist och bäst Egoina. Den du, den var organiserad. Amanda och Lina hälsas på någon gnång, men de räknas inte så mycket. Min stol gnisslar. Nåja, måste ju skcika mail till både Anna Guldfisk och king of the band. Eller den senare måste jag inte, men jag vill. Vet någon förresten vad "satsrada" är för något? Det fattar inte jag. Äsch, nu skall jag lämna er åt ert öde buhu. Mamma kom just på en lysande ide, vi ska ha chokladtävling! Folk kommer hit med chokladgodisbidrag och så får de rösta! Fatta va gott!
/Ema den silverglittriga smartskallig solskensdrottningen.

piloten Kalle

Åhh, detta skrev jag i skol för ett tag sen.

O yeah, o yeah. Jag flyger till ett annat land, där jag slipper mama! Kalle står och sjunger för sin kära moder som ser sur ut och gnäggar åt honom att hålla sin käft. För Kalle kunde inte flyga, men en dag, ja en dag skulle sjungande Kalle Nillson bli pilot och crasha ett plan i sin moder.
Var inte det kul? Kanske inte, vet inte varför jag skrattade åt det? Nu har jag kollat på sing along i ett år, det var kuli! älskar Malmberg, när han börjar prata, då..han slutar liksom inte? Sen har jag lyssnat på vandraren, bra är den, ja bra är den! Hey, fick diktinsperation nu igen!

Förbjuden kärlek till en vandrare
som inte förtjänat, inte allt.
förbjuden glädje när den vandrare
jag älskar har det så kallt.
förbjuden längtan till en vandrare
vars flöjt ger klang och ton.
förbjuden lyssning till en vandrare
vars ord ger inspiration.
förbjuden önskan till en vandrare
som profeten en gång sa.
förbjuden ja det är min vandrare
just så som det ska va.
'

Ha, flummigt! Om Rickard fick veta om det här, då du! Ja det blev som förstått inget med Natta, hon var typ halvdöd, tentapluggande och galna katter förklarar saken. Läser Pi nu, flummbok, tre religioner samtidigt..den du! Smaka på den va! Var den god? Nä, den smakade som apelsinjuice med oljefläckar. Okej, får jag fortsätta mitt inlägg? Nej, för du har inget att skriva. hmm, vem handlade dialogen om? Det har jag glömt. Jaja. Skrev jag jaja? Coolt. Jaja. Vafan, sluta skriva jaja Ema! Ehh, borde nog sluta. Men varför det? Hey, jag ska ge er en tävling.

Vet ni hur titelmatchen går till? Nähä, idioter! Den går ut på att jag har förvrängt orden i en refrängrad(eg titel) och så får ni lista ut vilken.
2chokladpudding, jag misstänker att du fattar poängen."
så.
c u /Emma den galna glömska glitterpennan

Astrid rocker

Astrid Lindgren är bäst i världens värld! Det hyllar jag henne för mycket högtidligt. Lyssnade på melodikrysset med henne också, det var..ååå! Så många låtar som man glömmer bort för att de inte är så kände, som sovvisan i bullerbyn, när mamma var liten och båda Lina-låtarna. Voy voy vad jag älskar det här. Tänk att få vara som Astrid. Tänk att få skriva som Astrid. Tänk om, tänk om. Hey, det där lät ju som en dikt! Ska jag prova tycker ni+ Ja det gör jag nog.

Tänk om, tänk om
hon var jag
jag var hon.
tänk om, tänk om
jag lever
hon är liv.
tänk om, tänk om
trådar knyts ihop
trådar spinner nät.
tänk om, tänk om
jag som hon
hon som jag.
tänk om, tänk om
hundra år har gått
hundra år skall komma.
tänk om, tänk om
livet var för kort
livet glömdes bort.
tänk om, tänk om
hon finns i en värld
som glömt minnena?
tänk om, tänk om
hon är jag
jag är hon.

Halvhjärtat försök visserligen, inte så urban-bra direkt. Men nöjd blir jag nog ändå. Min dag är såå räddad! Skulle vilja dränka mig i Astrid just nu, och kolla på någon astrid-film, men utan Ara blir det no fun. Det blir nog kul när som helst tror jag. Asrrid, wi lav jo!!
/Emma den nostalgiska nyskapande ninjan

I will survive!

O my goodness! Nicko lever! Min Nicko leva leva leva jätteleva! Emma är jätteglad. Och Carmian fick sig på käften, hahahahaha.

Iaf. Det var iaf så här. Att jag fick ig på matteprovet. Det är som ursula! Men nu är jag glad igen, och det känns ju bra. Igår spelade vi instrument på
musiken, och jag spelade piano! Det gjorde jag bra bra bra. Dåligt. Bella ägde på elgitarr. Nästan iaf. Sen så hade vi inspelning och det gick helt okaj
med det. Och sen åkte vi till grandma där folket var. Som Elias tex, som inte är..som killar är mest. Om han inte sa att han var kille hade jag inte gått
på det. Annelie och Mia var där också.
"Hejdå Lukas, kom gärna och hälsa på mig när du har slutat äta."
Så Lukas ska få anoreksia enligt Mia. Jahadu. Sen sågs det på idol!
Sjunde fredagsfinalen
Gospel kan vara coolt, om man slipper Carola! Men af så började kvällen med Marie, fantastiskt för utom i början då en del jobbiga toner smög sig in.
Sen var det Andreas, vad ska han upp så högt för? Annars var det helt okej. Samma samma samma.
Matias trädde fram och gjorde sitt, om man säger så. Fint men inte enough fint.
Daniel tog tag och ägde, är det inte vad han är bäst på?
Amanda var ovanligt okej, hon kraxade inte mycket. Hon kan mycket Amanda, men inte just det hon gör. X. hennes audision var ju bra!

Well, vad skulle mera skrivas nudå? Inget eller? Snart ska jag till staden, om 4 timmar typ men ändå.

men det går ju åt helvete ändå.

Hej hajtänder!
Idag hade vi övenaturligt tema på engelskan. Jag fick höra en historia om in engelsklärare. Hon åkte bil i tyskland och plötsligt kände hon en känsla av skräck. Efter ett tag övertalade sin kompis att stanna och dricka kaffe. De fick veta att de hade missat en plankrash på motorvägen. Det var spooky. Sen så hade vi matteprov, faaaannnn Urban satan bjebb! Jag hatar det här dumma provet. Kemiprov nästa fredag, spanskaskriftligt imorgon. Sedan är det bjebbo. Helg kom sen, kulio ska det bli. Fika med Natta på lördag, fest hos Momo imorgon. Ska dit idag med, ska "visa upp Lukas". vet inte varför? Men imorgon är det fredag och idol. Äsch, jag orkar inte skriva mycket mer just nu. Jo just det, bra citat:
Anna: jag har fobi för mitt hår!
Det var kul. Egentligen har jag lust att skriva ett inlägg om Nicko. Men det ska jag inte, haha, för det är udda och konstigt!
/Emma den magiska malliga massmediehaterskan

hej jag e en kråka den är vit

Bjebb, hej skulle jag säga inte bjebb. Jag ska ha utväcklingssamtal snart, stavade jag fel igen? Men iaf så ska det bli boring. Eng och matteprov, sen dubbelkemi bjeebbeebb! Ska skriva manus till tallangjakten, sucksuck. Well, vetnot vad to skriva. Idag fyller mormor år! 68 år! tror jag. jo. Hon är cool och bra, tycker lilla jag. Imorn är det fredag, jag ska ha inspelning..damn urkban ursula! Jag vill not.

Den vita kråkan kommer förresten från Sofies värld.
/Emma den filosofiska författande fjärilsvingen

underneeth the moonlight sky, Ara and I

Ara äger! Här ska jag skriva om Ara. Först skriver jag om skiffonjerande(hmmm, hur stavas det?) saker i en saga.

Sara skulle RESA till en LITEN BY för att hjälpa till med ett BRÖLLOP. Hon tog sig dit med FLYGPLAN, där fanns MAT I LÅDOR och en ÖVERRASKNINGSPÅSE! Sedan åkte hon TÅG och sen installerades hon på det fina HOTELLET. I uppgifterna ingick att SKRIVA LISTOR, TITTA PÅ KLÄNNINGAR, DEKORERA TÅRTAN, HÅLLA REDA PÅ PENGARNA och sådant. Sedan var det dags. Hon DUKADE BORDET, PRINTADE UT SÅNGHÄFTEN OCH FIXADE in i det sista. Dagen efter festen var både hon och hennes vänner trötta så de vandrade in i en liten affär med SMÅ SAKER.

Sara hälde just vatten på mig, men sen kramade hon mig och då blev jag glad. Sara är sjukt ryckig, vettu. Och nu ska jag skriva en Ara-dikt!

Ara är snäll och '
ara är söt
hon älskar klumpar i mannagrynsgröt
hon gillat att dannsa en galen danns
hon gillar att skratta bortom vett och sanns
hon tycker om flum och udda små ryck
hon gillar att hoppa fram och göra knapptryck
hon sjunger bra, det gör min Ara
hon är bäst och dummast, hon är min Sara.

Nu lämnar i Sara och jag ska skriva några andra dikter. Först till någon som jag är skyldig en snällhet:
Sussi banan
hon är coolast i stan.
hon kan pedagogik
och grymmebra logik.
hon kan diskutera
och farsinera.
hon kan allt
men när det är kallt
blir hon inte så särskilt glad
men om man ger lite choklad
blir hon glad som en tulpan
min Sussi banan.

Min allra flummigaste Sandra
ska alltid svåraste vägen vandra
hon är vår älskade Anda
hon ska då alltid gången sanda.
med sitt fina kuli skratt
det är mycket bra men vet du att
det är inte det ända hon kan
min Anda, hon finns minsann!
finns inte mycket att säga
för utom att Anda hon äga.

lilla coola stora Hannah
hon säger alltid till när man bör stanna
och vända om och gå tillbaka
hon kan känna hur gott kaffe smaka
och tur är väl det
för utan sitt kaffe och sitt te
hade Hannah ingen röst
här i Örebros snöiga höst
kyla och rop kan inte stanna
våran cooola bästa Hannah!

det får räcka. Godnatt
/Emma den Saraälskande störande stridskvinnan.

hur e det i lägret?

Fysikprov idag, gick rätt ok: gissar på runt 30/34. Bjebb vad trött jag är på prov. Sen nästan håltimme från spanska, yes! Men anyhow, tänkte skriva om...äsch, minns inte vad jag skulle skriva. Minnsnot. Jag vill skriva om Nikco för han är den bästa och bästigaste karaktären i alla danska böcker..(sen har jag inte läst några andra danska böcker.). Jag vilja ha mera böcker om Nicko! Söt söt söt. Onja kommer skriva i sitt brev att hon hatar honom. För sonn är Onji. _Sen ska jag skriva om flöjten i ormens gåva. Gosh. Den är cooooolll. Och viskarnas sal. Den är..ärig! Jag måste skicka texten till king of ta band, men orkar not. Orka. :p jag gillar sirapsbröd. Njam! Och jag gillar Monika den andra. Hon är speciell. Jag ska på sånggrupp sen, men det skulle jag inte skriva om. Jag håller på att vandra in i väggen. Av stress inför filminspelningar. It sucks! Jag är hungrig, det är jag gämt. Buhihu. Men godmiddag då, kära människor och djur, och inte att förglömma kära datorer. Jag sender en extra kram till alla er.
/Emma den tonsäkra tantiga tallkvisten.(gör comeback med det där.)

joy to the world!

Galen teaternlektion och flummig bildlektion. bra citat:
Ag: lever du?
A: ja.
Ag: skit.

A: gud gör så att det slutar vara varmt!
M(bestämmer då): det blir varmare!!
A: gud, förlåt!
(ni kan bara inte föreställa er.)

Bildlektion:
Emma: varför har din son en våingäng om han ändå bor själv i sitt rum?
Gustaf: Men han är kanske två?
janet: han är skitsofren.

Janet: ditt rum är ju rätt knöligt, så..

Citat från Bellas förra klass.
Långe Pär)haha) och korta Elin och Sanna pratar.
Sanna: det där var lågt.
Per: inte lika lågt som Elin.

Haha, jaja. Fick vg på so:n, bjebb vad dåligt! fysik imorrn, noooaaaooooåååiiieeaa! Vill not. :/ imorgon är det ingen inspelning, yes! cu then.

you´re it, you´re the ultimate

Först av allt vill jag bara säga: Onja, Honey, Anda, king of the band och king Urban är bäst i världen. <333 älskar eder.

igår kollade jag på freaky friday. tänk att byta plats med folk. att byta med Sara, gu va kuli! Eller något annat freak. Usch, vad jag vill spela i ett rockband, med instrumentalister, fattar ni? Inte som 4b, så..oäkta. Förresten skrev jag en ägo text igår till bandet, men vet inte om den duger riktigt. Den är bra och lagom filosofisk, sådär. Nu läser jag ormens gåva. Orkan not det. Idag har vi redigerat film, det var tråk och kuli. Imorgon så är det skol, och so-prov. Sen matte, kanske på onsdag, och sen fysik på torsdag. Fan, jag dränker mig så sjukt mycket. Idag kollade vi på eva och adam, den är ju skitkonstik! Jag menar, så psykat mycket dramatik! Jag är sugen på ris. Är inte det udda?? Onna berättar nu om heljen med intressepolitik, och om vattenpoker. It´s sick! Om ni inte vet vad det är, så är det som poker, men när man förlorar dricker man ett glas vatten. Om man går på toa förlorar man. Bjebb, how odd! Well, jag är trött och uttråkad. C u!

godmorgon mitt i natten

Jag är så sanslöst trött! Såfort jag tänker typ börjar jag gråta och det käns som om jag sover typ hela tiden. Jag orkar inte mer! Jag är helt tung i huvudet och typ bara Ursula!! Jag har iaf släpat mig till willys idag, duktig Emmis. Läser skämmartecknet, den är bra. Älska små plågade söta människor i böcker!*längta efter tiden då arenan fanns att skriva om*. Fan vi har tre prov nästa week, och jag måste plugga magnetism!! Hur f*n ska jag kunna magnetism, hur, hur? Och mytologin, fixar jag den? Nej det gör jag förfan inte! Och matten nämner vi not. Så varför i Urbans heliga namn skriver jag här i denna dummhuvudiga blogg? Iaf ska jag skriva det här nu.

Music is like a woman. The body is sexy, it´s hiphop and it´s short dresses. It´s lyrics about sex, it´s most of modern shit.
The woman has brains, too. It´s all meaningfull lyrics, all about this world and stuff. The brains is huge, though the body is stronger in the end.
The heart of the lady is very large, it´s all love songs. It´s beautiful piano and soft balades. The heart is, like most women, very important.
Then, there is rock. Guitars and dark music. And that, dear readers, is the soul of music.
(kom på detta i bilen till farmor och det suger nedskrivet.)

o my goodness!

Haj! Örebro har träffat mig och det saknar mig for shure. Här kommer en liten diary över Örebro.

månens dag
Vi började med att flyga och bussa. Det var tråk. På bussen terrade Onja oss med musik och dessutom mobbade Hannah oss. "Vi är framme nu!"(vi djublar). "neej, det va vi inte!"
Sen kom vi fram till coola boendet och käkade och sedan hittade vi...*trumvirvel*..ett bollhav! Där begravde vi Ronja och så flummade vi och Bardia gjorde alltihop till en kärleksfilm. Ja..jepp..jaha. Sen la vi oss. Sandra blev förresten en överraskad fullträff! Justeja, vi flumma på mitt och Onjas rum också. Bra oc h tråkigt citat:
Hannah hjälper Emma med att bädda.
Hannah(skakar och slänger lakan): Jag hatar påslakan!
Emma(i full färd med att käka): Jag älskar polly!
Det är elakt av maj!

Tisdag
Dagen börjar med tråkigheter som adl-spel. Tråk. Sen samtal om samspel, men först rast.
Diskutionen är om Sirius Black.(och jag har för mig att det inte var jag som tog upp det, men jag vetnot.)
någon: men, han finns ju inte.
Emma börjar på predikan.
Sandra går in i rummet och utbrister "jag finns!" vilket blev årets grej.
Sen så åt vi lunch och sen hade vi idrott, spelade goalball. De dumrarna ägde oss. Sen så hade vi tråkpass och sen free time. Vad gjorde vi? Ah, vårt bollkrig! Vi flummade igenom ett bollkrig. Vi fick inte vara i b-havet så vi placerade Onja i en vagga ovanpå och sen kastades det shit. Sen insåg vi att Tove filmade oss. Vafan? Sen åt vi och spelade in lite mera filmi. Som pjäsen om Enya, ni vet, mitt vermländska alterego. Det var flum!! Sen gick vi till gympasalen och jag hejade på king of the band i showdown mot king Urban. Niklas ägde ju!! Sen satt jag och han och snackade medans de andra hoppade runtomkring. Det var kul. "stekta får med kräk och hallonsylt" är vårat internskämt. Modet med Nicke lilltroll-svenska startade. Sen så gick vi och lade oss, eller, gjorde vi? Naj, vi bjebbade och pratade med Maja i tfn, apaflummigt!

onsdagen
Startar med..snö! Just det, snö. Sen började dagen med yrkesspelet. Det går ut på det här. Man får tre kort med yrken, och sen tar man upp ett och slänger ett och sånt. Fattar du? Jag fick som tre sista kort journalist, radioreporter och bartender. Bartender låten mycket roligare än vad man tror, tänk att vara sosial hela tiden och att bara stå där. Liksom! Sen lunch och sedan skattjakt med ett fickminne. Alltså att vi lyssnade på fickminne för att hitta rätt. Då fick alla ha bindel, "jag ser ingenting!" Hannahs patetiska inlägg.
Sell, sen bjebbade vi och de andra lekte invandrare. Det var skitjobbigt. Sen så åt vi och så badade vi i swimmingpool med Niklas och Onja. Det slutade med att jag och Niklas babblade i arton år. Sen så hangade vi round och jag och Niklas och Rickard babblade. Sen lyssnade vi på inspelningen av jag vill inte se och fixade i Niklas programis. Sen sova.

torsdag
Wonderful! Vi börjar med lugn och stilla pluggtid med Sandra, Rickard och Niklas varvat med ts. Ts är taktil stimulering och är underbart. Man blir typ masserad och får ta det lugnt och bjebb vad lovely det är. Sen så hade vi lunch och sen bad på idrotten som blev flumning. Sen bjebbande med internet, Bardias Ingemar sucks! Fritid nalkades och den avnjöts i stillhet tills maten, pizza kom.Sen jävlar, sen var det idol i örebro! Bra citat:
"Här är hon, tjejen som fått sitt namn efter ett torp, Emma Rävås!"
"Emma, du sjunger bra..men du hoppar ur takten, tonarten eller..nåtogt hoppar du ur. Som en liten groda!"
"Först av allt vill jag bara säga, Ronja, aldrig den låten mer."
Sen vill jag lägga upp texterna till Rickards vackra låtar.

Kråksången
hejr jag är en kkråka, krax krax krax
hej jag är en kråka, krax krax krax
jag ska ut och bråka, krax krax krax
gärna med det samma krax krax krax!

Svea är mitt namn
Svea är mitt namn
och jag kommeri från köpenhamn
jag älskar våren, för då
slipper man att åka skidor i spåren
och nu sitter jag i min älsklings famn
för Svea är mitt namn!
Kommentar:
"hur många Svea bor i köpenhamn egentligen rickard?"

Och vem vann då? Jamen gissa. Emmis såklart!! Sen sjöngs det kareoke och jag sjöng karamia, Niklas sjöng både a little bit of love och trying to recall(överstämma!). Sen kom jag på att jag ska aldrig festa med Ronja! För hon blev nstan full utan dricka igår, och då måste hon ju bli värre.Hon pratade om blodsjuka, vafaaaaaannnnn? Just det! Hänt i koridoren:
Rickard hörs från ett rum: "Urban, svea, ursula, jakob urban svea ursula!"
Emma skriker upprört: "vad är det, vad är det Rickard!"
Rickard galltjuter: "Svea urban ursula svea urbaaaannnn!"
Emma skriker even louder: "Vad är det!!"
Rickard: "jag tappade allt innehåll i min väska på golvet!"
Jag tänker: "jaha..jaha."

Fredag
Sen var det dagens dag. Den bjebbade. Vi hade utvärdering.
Cia: vad tyckte du då om temat vasa sist, Ronja?
Ronja: Det var irriterande!
Cia: och jag antar att du sa det då.
Det var liksom "jag känner dig Ronja.". Well, sen bussade vi och Onja blev hejdåad. Sen¨åkte vi hem och träffade Sophie på flygplatsen. Hon skulle åka vårt plan. Sen ska jag försöka prata med tanterna bredvid men det går bä så jag sitter och filosoferar. Sen så kom jag hem och fick utbrått för att mina pinnar var 23 och not 24. Sen sågs det på idol.

Sjätte fredagsfinalen
Chrisstoffer inledde discokvällen med grymmafalsetter och rätt ok sång.
Amanda went on med bjebbande gnissel, men sjunga kan hon la!^^
Andreas tar ton och det gör han brao.
Matias sjunger tråkigt, men det ägde ändå rätt mkt idag!
Daniel sjöng I love to love bra och coolt, som Peter sa, fluffig gräddbakelse.
Marie avrundade, såklart, bra. Dock inget o my goodness-moment.

Usch, jag är hes av trötthet! Hannah har varit hes hela veckan, kraxikrax! Så känner jag mig nu. Isch, nu vill jag fan sova riktigt länge. Men måste skriva drömmar först. Bjebb och goodbye!

varning för tråkigt inlägg, tråkigt inlägg coming up!

Hej helvetesungar!(tack Onja)
Iakttagelser idag:
1. Harry and the potters sjunger som krattor på söndagsmiddar, och stämsången är så bra som min stavningen är.
2 Jag klarar fortfarande inte av Sirius-relaterade saker som låten om honom. Väx upp nu för fan!
3 de fllesta av jelly bellys bertie bots bönor är helt ok.
4 Jag ska aldrig ever dricka sprit!(det lärde jagmig av en bakfull person som jag inte nämner vid namn.)
5 jag är ironiskt nog ägig på låt S!
Vi åkte då till västjöttaland igår. Bilen förflöts med ett program om döden, intressant. Och deppo. Men jättefint. Sedan fikades det hos faster och farbror, för att åka till farmor och farfars inhyrda festlokal för festen. Saris gjorde tårta, som ingen åt. Sen hälsade vi på gamla släktingar, jobbigt--orka komma ihåg dem! "dig såg jag som liten" hördes ofta, jag htar det. Så som jag var som liten, patetisk menar jag. Sen så åts det och de spelade och sjöng, L äger och även I. Gissa vem som ville sjunga? Jag. Gissa om jag sjöng? Nej då! Så babblades det, och I kom på ett nytt ord; psykbryt. Go her! Det var bloggvärdigt, sa jag då smart. Jag hatt bredvid en cool gubbe som sa:"det är livsfarligt att leva!" vilket jag tyckte var bra sagt. Vi åkte hem till faster och farbror, och vi pratade om intriger i släkten, som Bs elakhet, A:s diskutionssvårigheter och framför allt J; släktens hetaste ämne! Nu kommer ett par sanningens ord om min farbror M, jag gillar honom inte. Så, avskriven. Sen så sov jag och drömde västa drömmen. Vi(hur jag kan ha varit där vet jag not) var påväg hem därifrån och det kom ett brev på punkt som jag läste, det står att vi var kidnappade(så jag var väl på två ställen då) och att för att få back sina barn skulle de komma hem och äta lunch med dem! Det var kuli och läskigt. Sen sen så vaknade vi och åt och babblade, åkte till en bakfull I med pojkväl i deras bigga coola hus. Sen bar det av hemåt och vi lyssnade på digilistan och sedan ett program om rappare på fritidsgårdar. Sedan så kom jag hem och tränade till idol, för låtar har jag valt. Låt M, låt C och låt S. Så vi får väl se. För imorgon bär det av!:D jag är gladii! Well, nu ska jag packa iaf. Onja har med sig godis den grisen!
Just det, galna citat:
"Han är ju inte bara blind, han ser ju inte heller" Henriks kompis.
"Elj smakar inte lever, den smakar död!"
Henrik berättar:
"Det är intrig i mitt rum varje natt..mössen! Den första springer i taket och den går rätt försiktigt, den träffar den andra över datorn och där träffas dem och sen springer dem som fan. Då slår jag händerna i taket, så faller de längs snedtaket."
Det blev ju inge kuli när jag skrev det! Bu. Iaf så ska jag gå nu.

I´m a nightmare, I´m a disaster that´s what they always say

Heyy, det är friday! Haha, Ronja kanske förstod vad kuli det var för mig. Jaja. Idag så börjades dagen med attj agkollade på writers. det har jag gjort hela dan typ. sen åkte jag och Ara till stan och åt på saluhallen och klipte oss. jag är jättesnygg, jag är ju snyggast ever! Fröken mårtensfälad!:D jaja. Sen köpte vi urgod glass på mc D för Ara fick ett ryck(hon har en ryckdag idag). Anyway. Skriver jag detofta? Sen åkte vi hem och jag insåg att jag förbisett en låt; me against the world som, enligt mig, bara slog rätt för mig. Bara yes, det här funkar! Sedan åt vi och skrattade, och det påminner mig om en rolig sak jagskulle nedteckna. Änglar. På julavslutningarna på mårten hade vi julspel, där var det alltid änglar som flaxade runt, klädda i lusselinnen och vingar på ryggen. De går runt och flaxar med armarna. Det är jätteroligt, liksom, lgoik! På tal om logik, dialog på writers:
Ema-du är en filosof.
Onja-nej, bara en stor tänkare.
Men vafan? Det är ju samma sak! Imorn ska jag till Ulrisehamnbu. Så då bloggar jag not. Men iaf tittades det på idol!

femte fredagsfinalen(fick sitta och fundera på det ett tag)
Temat var kärlek, och även här då texter. Joho! De fick ju också tillägna låtarna, yes!
Kvällen inleddes med Matias, som sjöng till sin barndomsvän. Grym låt, inte lika grymt framträdande..inte alls.
Sedan Christoffer som sjöng till sin mor, konstigt låtval, tråkigt låtval. Tråk!
Sedan så kom Daniel med sin sköna Brittneygrej, han ägde och sjöng till sina fotbollskillar. Go Danne!
Sedan Marie, och hon kom ju till sin musiklärare och då fick jag se klipp av Marie som barn. Gosh! hHon sjöng bra, men kan hon sluta dö ut och ta styrka och dö ut! Bjebb!
Sen så var det Sam, som var..ååå. I början. Sen behövde han gå på toa som vanligt, det både syntes och hördes. Saris och mammis hade skrattatack över hans mörka fiiiiiinfiiiina ton!
Sedan kom Amanda och gjorde sitt. Förra gången ägde hon, inte idag..inte alls idag.
Andreas avslutade med is this love, det gjorde han äckligt bra. Texten ändrade han ju men vafan.
Sådärja. Nu har jag skrivit i min blogg. Hjälp! Lukas skrämde mig! Vemfan är det som ringer på? *scared* puh det var Cia.
kärleksiga kramar Emmisen

if thers a soul mate for everyone

Kollade på school of rock! Den var...cool! :D allt det om att hata the man, haha, och hon Tomika..gosh! Och Alisia, too! Sen Zak ska vi inte gå in på. Men mr s är dum i huvudet och förstör med sina rockmojor, bu för him! Jag är hungrig! Fast jag åt ju pizza nyss ju o.o men jag är hungrig! Blev ju joker-inspirerad nu bara för det, men orkar nooot. godnatt.
/emmis tha best damn rocker the blindstyreworld has ever seen!(logical..)

det är så synd att du är så söt

Musik äger. Så gör även at blogga.

Det är november idag, yey! Jag ska fira det med att spy, eller snora ihjäl mig. Jag har en hel jävla fontän i min näsa. Ehhh, det är ju trevligt..typ. Apologise spelas, jag blir kall av den. Kan ni bli kalla av saker? Som låtar och dikte och sånt? Jag fryser av det, usch, buhuhemsk. Men låten är ju inte dålig o.o någon skrev på msn. Lukas skäller. Undrar på vad? Ingenting säkert. Saris skriver sin blogg, hon skriver min lista. Det gillar vi. Igår chattade jag med Tilda om filmer och sånt mojigt, och böcker också. Längtar tills får läsa 4:an av jeansen. Förresten, vem är Katarina Faseti? Både jag och far känner igen henne men vi kan inte setta fingret på vad detär för mojs hon skrivit. Något sånt där förritidenbjebb är det, och jag har läst dem. Hjälp mig!Discovery låten är snuskig och bra och den fastnar i huvudet. Det gör "när gryningen kommer" också, om ni undrar vad det är, så får ni fråga hahahahahaha. Den tredje låten till idol?!?!? Vad ska den vara. Bjebb. Jaja jagvetnot! Over the hills and far away är förresten äckligt bra och underbar! Så är she is my sin också, har jag för mig. Om ngr timmar bär det av till bibblan för att låna bra books. Det är kul. Jag har sötsug, vill ha en kaka. Inte chips eller choklad kaka vill jag ha. Saris havreflarn eller en bit drömtårta hade inte slagit helt fel just nu. Sara ge mig drömtårta!!!!! Och Ronja, jag skickar varken nightwish eller kap 2 på ronjaboken eller nästa på joker förrän du har ingått på writers! Ingå nu! Hedjå.
/Emma den dåligt dyrkande danshaterskan!

och vi mobbar allt och alla, yey!

Tavlan av Gens änglar är klar! Good work Linnsie! För er som är lågutbildade är Gens änglar en tavla med, just det, änglar på. Det är med andra ord jag, den asurblåa(skulle det va) ängeln, Tilda den blodröda ängeln, Linn den ljusblå ängeln och Ronja den...äsch, vadk na hon haft för färg nu då? Vi har olika glorior och sånt, och sen finns den den grå ängeln. Den hänger runt och förstör för alla, den är vänskapskrossaren och fiendeskaparen. Vi äger alla, vi är änglar!!:D

Idag jobbar mor och far hemma(samtidigt, vilken timeing!) och sen i eftermiddag ska jag till bibblan med far. Imoron ska jag klippa mig och se på idol och blogga haha, sen på lördag bär det av till västjötaland. "this is the vesjötta sång, den är la bäst i världen! La la la la this is the vesjötta rock, la la la la la isn´t it grejt! Lalalalalalalala this is the vesjötta danns lalalalalalalala den är la jävligt grym! laaaaaaaaaaa!"

Ehhhhhh...jaaa. Funderar på att skriva joker, men orkar not. Ska nog sova istället, och läsa historik, och bjebba på alla online. Eller nåt.
/Emma den morgontidiga marodöriska molikylen.(de här blir bara galnare och galnare.

RSS 2.0